Hirdetés

Te tudnál 20 perc alatt PC-t építeni?

|

Próbálkozhatsz a kihívással, de ugyanennyi idő alatt akár egy gamer fejhallgatót is szerezhetsz. Mutatjuk, hogyan.

A szerkesztőségi gépeket általában házon belül építjük, sokszor videót is készítünk ezekről, de nem nagyon volt még rá példa, hogy időre kelljen teljesítenünk a feladatot. Persze mindig igyekszik az ember, de ha van egy tényleges időlimit, az komoly nyomást helyez az emberre. Ez a 20 perces kihívás alaposan meg is izzasztott minket.

És hogy miért pont 20 perc? A CIB Bank keresett meg minket a kihívással egy éppen futó promóciójuk kapcsán.

Hirdetés

Ha ugyanis 2024. szeptember 30-ig megnyitod a CIB ECO ForYou diákszámládat - amit sorban állás nélkül, a saját telefonodról, egy szelfivel, akár 20 perc alatt is megtehetsz - és a számlához kapott kártyával legalább háromszor vásárolsz, alkalmanként minimum 3000 Ft értékben, a számlanyitást követő 3 hónapban, akkor tiéd lehet egy JBL gamer fejhallgató.

Ha többet akartok tudni a promóció részleteiről, akkor irány a CIB.hu/diakszamla oldal!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)