Hirdetés

Újabb ingyen játékot húzhatsz be Steamre, de nem árt sietned

|

Néhány kattintás, és máris a tiéd lehet egy hősökkel teli roguelike.

Hirdetés

2021-ben jelent meg a Steamen a roguelike és az auto battler műfajokat keverő Astronarch, amelynek játékmenetében egy titokzatos hősökből álló csapat toborzása a cél. A bandát át kell navigálnunk halálos vidékeken, hogy mágikus tárgyakat gyűjtve legyőzhessük a birodalmat fenyegető gonoszt. 

A Dale Turner által megálmodott alkotásban a csapatban lévő egyedi hősök alapján határozhatjuk meg a stratégiát, megfelelő elhelyezésük eldöntheti a csata kimenetelét, a roguelike stílus pedig a terep és a bossok dinamikus változásában is tetten érhető. 21 rejtélyes hős, több mint 130 misztikus tárgy, 11 elit ellenfél, 12 boss, 30 random esemény, 3 fejezet, 3 változatos terület és 20 szint vár ránk. 

Hirdetés

A nagyon pozitív összesített értékeléssel rendelkező Astronarchot most te is hozzáadhatod ingyen a steames gyűjteményedhez a Fanaticalnak köszönhetően, amely ezúttal ezt a játékot adja ajándékba. Ahhoz, hogy megszerezd, nem kell mást tenned, mint ellátogatnod a Fanatical honlapjára, bejelentkezned vagy regisztrálnod, ha még nem lenne fiókod, majd feliratkoznod a hírlevélre és összekötnöd a Steam-fiókot az áruházzal. Ha ezekkel megvagy, kapod is a Steam-kódot. 

Fontos részlet, hogy az ajánlat csak szeptember 15-ig érvényes, szóval ha felkeltette az érdeklődéseteket a játék, akkor nem érdemes várni vele. De ha esetleg lecsúsztok róla, akkor sincs vész, mivel 12,49 euróba, vagyis picivel kevesebb, mint 5000 forintba kerül teljes áron. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)