Hirdetés

Társasjátékkal, ingyenes Gran Turismóval és más extrákkal ünnepli a PlayStation 30. évfordulóját

|

Idén lesz 30 éve, hogy Japánban piacra került az első PlayStation, és erről a Sony sem feledkezett meg.

Hirdetés

1994 decemberének elején tette elérhetővé a Sony első játékkonzolját, a PlayStationt Japánban - kerek 30 évvel ezelőtt. A gyártó már szeptemberben elkezd ünnepelni, és az év végig számos eseménnyel, újdonsággal készül, amik közül néhányról már a napokban közzétett blogposztjában is beszámolt.

Az egyik legizgalmasabb, hogy PS4-re és PS5-re is érkezik a My First GT, egy ingyenesen játszható Gran Turismo játék, ami a GT7-re épül. Kevesebb tartalom lesz benne, mint a nagy játékokban, de így is számos autót hajthatunk majd válogatott pályákon, izgalmas versenyek során.

Októbertől januárig minden hónapban kiadják majd PlayStation játékok betétdalait a Spotify-on és más digitális zenei platformokon, köztük a God of War, a God of War II, a God of War: Ghost of Sparta, a Twisted Metal, a Sharhawk és a Unit 13 zenéivel.

Hirdetés

Szintén izgalmas a Shapes of Play-kollekció, amibe három valódi játék tartozik, melyek mindegyikében a PlayStation ikonikus szimbólumai, a négyzet, a kör, a kereszt és a háromszög jutnak szerephez. A decembertől kizárólag a direct.playstation.com oldalon keresztül elérhető játékok közül a Battle egy társas, amiben négy különböző formát kell egy sorba helyezni a győzelemhez, a Create-ben mágneses elemekből alkothatunk mindenféléket, a Recharge-dzsal pedig "feltöltődhetünk a menetek között" - ránézésre stresszlabdáknak tűnnek az ebben szereplő formák.

Emellett szeptember 21-22-én ingyenes lesz a multi, azok is játszhatnak online, akiknek nincs PS Plus előfizetésük. Ezen a hétvégén számos játékban rendeznek majd bajnokságot, köztük az NBA 2K sorozat részeivel, a Madden NFL 24-gyel, az MLB The Show 24-gyel, az EA Sports UFC 5-tel, a Tekken 8-cal és a Gulity Gear Strive-val.

Ez még csak egy része a várható eseményeknek, a többiről a következő hetekben esik majd szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)