Hirdetés

Ezek lesznek az Epic Games Store következő ingyenes játékai

|

Két kooperatív alkotást is bezsákolhatnak azok, akik a jövő héten bekukkantanak az áruházba.

Hirdetés

Bár egy szűk hétig még díjmentesen lehet letölteni az Epic Games Store aktuális ingyenes játékait, már most tudni lehet, hogy mivel örvendezteti meg a felhasználókat az áruház a jövő hét folyamán. A mostani játékokat szeptember 12-ig lehet díjtalanul beszerezni, ezt követően pedig két elképesztően pörgős kooperatív alkotás veszi át a helyüket.

Egyike ezeknek a frissen megjelenő Rugrats: Adventures in Gameland nevű neo-retro platformer, ami a klasszikus nickelodeonos rajzfilmsorozaton, a Fecsegő tipegőkön alapul. A kooperatív módnak köszönhetően barátainkkal együtt is nekivághatunk, de persze egyedül is végigjátszhatjuk majd.

Hirdetés

A másik ingyenes cím a Konami gondozásában kiadott Super Crazy Rhythm Castle, egy pörgős, kifejezetten intenzív kooperatív ritmusjáték, tele kreatív pályákkal és puzzle elemekkel. Ez jelenleg 13.989 forint az Epic Games Store-ban, úgyhogy már csak emiatt is érdemes lesz becsekkolni.

A játékok szeptember 12-én 17 órától lesznek elérhetők, és egy héten át, szeptember 19-ig tölthetők le ingyenesen.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)