Hirdetés

Hivatalos: a Warner már keresi a Harry Potter sorozat három főszereplőjét, de az apró betűs rész nem fog mindenkinek tetszeni

|

Kihirdették, hogy milyen feltételeknek kell megfelelniük a Harry Potter, Hermione Granger és Ron Weasly szerepére jelentkező gyerekeknek.

Hirdetés

Egy generáció nőtt fel J. K. Rowling regényein, valamint az azok alapján készült mozifilmeken, akiknek a szemében valószínűleg mindig Rupert Grint marad Ron Weasly, Emma Watson pedig Hermione Granger, és nehezen tudnának mást elképzelni Harry Potterként, mint Daniel Radcliffe-et. Éppen ezért nagyon nehéz dolguk lesz azoknak a gyerekeknek, akik közel negyed századdal később az említett színészek nyomdokaiba lépnek.

Egyelőre nem tudni, hogy kik cipelik majd ezt a mintegy mellékesen világhírnévvel járó terhet, ugyanis a könyveket ezúttal HBO sorozat formájában feldolgozó Warner csak most tette meg az első lépést a szereplőválogatás felé vezető hosszú úton: kihirdette a feltételeket.

Hirdetés

Harry Potter, Hermione Granger és Ron Weasly szerepére olyan gyerekek jelentkezését várják az Egyesült Királyságból ér Írországból, akiknek az életkora 2025 áprilisában 9 és 11 év közé esik. A felhívásnak azonban nem ez a legérdekesebb része, hanem az apró betűs szakasz a szöveg végén, amely világossá teszi hogy minden szerepre bőrszíntől, nemi identitástól, satöbbitől függetlenül lehet jelentkezni, hacsak ennek az ellenkezőjét külön nem jelzik, mivel az alkotók elkötelezettek az inkluzivitás és a diverzitás mellett.

A Harry Potter és a bölcsek kövét feldolgozó első évad forgatása várhatóan 2025-ben veszi majd kezdetét, amit a Warner tervei szerint további hat évad követ majd, és mindegyik egy-egy kötetet adaptál, így sokkal több idő jut majd a részletek kibontására, mint a filmekben.

Az eredetileg a Max streamingplatformra szánt, majd inkább az HBO-ra áthangszerelt (az utóbbi és a jobb minőség közé a jelek szerint nem csak a nézőközönség tesz egyenlőségjelet) sorozat showrunnere Francesca Gardiner (Utódlás) lesz, David Heyman, a mozifilmek producere executive produceri minőségben veszi ki a részét a munkálatokból, míg a rendezést Mark Mylodra (Utódlás) osztották.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)