Hirdetés

Ingyen letöltheted ezeket a PC-s játékokat

|

Úgy döntött a régóta futó Bad Dream sorozat alkotója, hogy két részt ingyenessé tesz.

Hirdetés

Még 2017-ben debütált a Steamen a Desert Fox néven alkotó lengyel fejlesztőcsapat különleges kalandjátéka Bad Dream: Coma címmel. Az indie projekt számos rajongóra lelt a point & click stílusú kalandjátékok kedvelőinek körében, aminek leginkább a tusrajzokra emlékeztető képi világ, a komoly témaválasztás és a markáns atmoszféra volt az oka, és akkor még nem beszéltünk a kreatív feladványokról, döntéseink beláthatatlan következményeiről.

A sikert követően jöttek is sorra a folytatások, sőt még remaster csomag is készült a korai epizódokból, a fejlesztő pedig nem áll le, már készül az új rész, a Bad Dream: Afterlife.

Hirdetés

Nem úgy tűnik, mintha célzottan ennek akart volna hírverést csapni a Desert Fox, de tény, hogy két részét is szabad prédává tette a Bad Dream szériának. A 2018-ban kiadott Bad Dream: Fever pár kattintással landolhat a Steam-könyvtárunkban, elég csak a bejelentkezést követően hozzáadnunk.

A tavaly júniusban debütált Bad Dream: Purgatory ellenben az itch.io oldaláról letölthető teljesen ingyen, de dönthetünk úgy is, hogy tetszőleges összeggel támogatjuk a fejlesztő munkáját. Csak rajtunk áll.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)