Hirdetés

PlayIT - Ott a helyed!

|

Holnap lesz a tavasz legnagyobb gamer eseménye hazánkban, ahol mindenkinek ott a helye! Hogy miért tis érdemes kijönni a rendezvényre?

Hirdetés

Kipróbálható többek közt a Kinect Star Wars, World of WarCraft: Mists of Pandaria (csak a GameStar standon!), Diablo 3, Witcher 2 Xboxon, Rocksmith és még több tucat másik játék. Továbbá lesznek versenyek, például Call of Duty: Modern Warfare 3 - Spec Ops bajnokság, melyenek a fődíja egy páros repülőjegy a Ryanair jóvoltából, amit számos európai ulticélra beválthatsz.



Az egész napos látványosságok nem csak a képernyőkön de a színpadon valamint a közönség soraiban is megtalálhatóak.
Jegyeket a helyszínen is tudtok vásárolni, és az első 1000 helyszíni jegyvásárló, valamint az 1000 belépő is ajándékot kap. És hogy ne csak a leggyorsabb látogatók vigyenek mindent: Továbbá a nap folyamán véletlenszerűen adunk ajándékot a helyszíni jegyvásárlóknak és a belépőknek is.






Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)