Hirdetés

Szomorú hír érkezett a Harry Potter tévésorozattal kapcsolatban

|

De legalább jó tudni, hogy zajlanak a folyamatok.

Hirdetés

A közelmúltban a Warner Bros. Discovery és az HBO kihirdették, hogy milyen feltételeknek kell megfelelniük a Harry Potter, Hermione Granger és Ron Weasley szerepére jelentkező gyerekeknek, az apró betűs rész pedig nagy felháborodást váltott ki a rajongók körében, ugyanis a castingosok meglehetősen szabadon értelmezik a kritériumokat: minden szerepre bőrszíntől, nemi identitástól, bármilyen egyéb tulajdonságtól függetlenül lehet jelentkezni, de csak az Egyesült Királyságból és Írországból. 

De hiába kezdődik el a szereplőválogatás a közeljövőben, az HBO vezérigazgatója, Casey Bloys szeretné felhívni a figyelmet és tudatosítani a rajongókban, hogy a végeredmény még messze van. 

Hirdetés

Bloys a Deadline-nak adott interjújában beszélt kicsit a produkcióról, és elmagyarázta, hogy bár a casting felhívás már éles, a sorozatot még mindig írják. Az igazgató szerint az írók dolgoznak rajta, és Mark Mylod (Utódlás, Shameless, Trónok harca) rendező is készen áll, ahogy a kreatív csapat felveszi az egyes részlegek vezetőit, és lezajlik a szereplőválogatás, már kezdődik is a forgatás.

Bloys azonban hangsúlyozta, hogy bár olyan gyerekeket keresnek, akiknek az életkora 2025 áprilisában 9 és 11 év közé esik, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy akkor már izzitják is a kamerákat. Ezzel egybecseng az, hogy az igazgató legkorábban 2026 végére vagy 2027-re jósolta a Harry Potter reboot elindulását az HBO-n és a Maxon, szóval nem egyhamar térünk vissza Roxfortba.

De az legalább némi bizakodásra ad okot, hogy Bloys kijelentette: nagyon, nagyon boldog és izgatott amiatt, amit Francesca Gardiner (Utódlás, Az Úr sötét anyagai) és Mylod összehoztak eddig. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)