Hirdetés

Ingyen adja az Epic Games Store ezt a játékot a jövő héten

|

Úgy tűnik, hogy két ajándék játék helyett legközelebb kénytelenek leszünk beérni eggyel.

Hirdetés

Valószínűleg nincs olyan játék a világon, amely mindenkinek tetszene, ennélfogva az Epic Games illetékesei sem találhatják el mindig az ízlésünket, amikor kiválasztják az adott hét aktuális ingyenes játékát vagy játékait, ha többet is kiszórnak. De legalább igyekeznek a változatos címeket összeszedni, így előbb vagy utóbb csak akad olyasmi, amit mi magunk is szívesen letöltenénk, pláne úgy, hogy egy forintot sem kérnek érte.

Pillanatnyilag a TOEM és a The Last Stand: Aftermath párosára csaphatunk le ingyen, de már fel is bukkant a horizonton a következő ajándék, amely ránézésre a cuki rágcsálók, a könnyed puzzle-ök és a narratív kalandok kedvelői számára lehet érdekes.

Hirdetés

A szóban forgó játék egy imádnivaló puzzle-platformer, amely The Spirit and the Mouse címen látta meg a napvilágot 2022-ben. A játékban a feladatunk a Lila nevezetű kisegér bőrébe bújva különféle jótettek révén kedvességet és világosságot csempészni egy francia falucska, Sainte-et-Claire népének életébe.

Szeptember 26-a és október 3-a között lesz majd elérhető az EGS-ben ingyen, de aki nem bír addig várni, már most megveheti 5520 forintért.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)