Hirdetés

Ingyen húzhatsz be két PC-s játékot közel 23 ezer forint értékben, de ne várj túl sokáig

|

Most is két játékot ajándékoz el az Epic Games Store.

Hirdetés

Masszívan ráfizetéses ez a megoldás, mégis makacsul ragaszkodik az Epic Games ahhoz, hogy ingyenes játékok osztogatásával csalogasson újabb felhasználókat és ezáltal potenciális vásárlókat a saját piacterére. Ez persze nem a célcsoport problémája, a költségvetésen emiatt keletkező lyukak befoltozásáról a cégnek kell gondoskodnia. A játékosoknak nincs egyéb dolguk, mint élni a felkínált lehetőséggel, ha úgy szottyan kedvük, és arra sem kötelezi őket senki, hogy a zsákmány megkaparintása után vegyenek is valamit.

Legutóbb a Football Manager 2024-et és a Sniper Ghost Warrior Conctacts című FPS-t lehetett bezsebelni az Epic Games Store-ban, most pedig egy népszerű animációs sorozat alapján készült platformer, valamint egy ritmusjáték várja, hogy az érdeklődők hozzáadják a kollekciójukhoz. Mindkét címet játszhatjuk amúgy egyedül és kooperatívan is.

Hirdetés

A Rugrats: Adventures in Gameland, amelyben tetszőlegesen váltogathatunk modern HD-megjelenítés és retró hatást keltő 8-bites stílus között, egészen frissnek számít, nincs egy hete, hogy megjelent. Ráadásul, ha most csapunk le rá, akkor megspóroljuk a 8910 forintos vételárat.

Ennél nem sokkal régebbi alkotás a Super Crazy Rhythm Castle (2023 novemberében debütált), amely más körülmények között még többe kerülne, ha épp nem akciós, akkor 13 989 forintot kér érte az EGS.

Szokás szerint csakis rajtatok áll, hogy letöltitek-e a játékokat az ingyenes periódus során. Ha így döntötök, akkor a fenti linkeken nyomjátok meg a GET gombot, jelentkezzetek be az EGS-fiókotokba, majd a Place Order gombra bökve meg is ejthetitek a "vásárlást", ami csupán formaság, hiszen egyetlen forintotokba sem kerül. Erre szeptember 19-éig, pontosabban aznap délután 5-ig van lehetőségetek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)