Hirdetés

Megvan, milyen háborús környezetben játszódik az új Battlefield

|

A hihetetlenül népszerű harmadik és negyedik részből merítettek ihletet.

Hirdetés

Nem titok, hogy az új Battlefield játék már fejlesztés alatt áll, és már az is bizonyos, hogy modern hadviseléses körítéssel érkezik, hasonlóan a harmadik és negyedik részhez. Habár a Battlefield 2042 nem lett akkora siker, mint a korábbi részek, az EA számára a franchise továbbra is kulcsfontosságú, ez nem vitás. Három év telt el a Battlefield 2042 megjelenése óta, és a rajongók egyre türelmetlenebbek, várják az új élményt, amit bizony hamarosan meg is fognak kapni.

A DICE már több elismert Battlefield játékot adott ki az évek során, de közülük kiemelkedően emlékezetes a Battlefield 3 és 4, amelyek modern háborús környezetben játszódtak. Az ezt követő részek viszont más történelmi korszakokat választottak: a Battlefield 1 az első világháború, míg a Battlefield V a második világháború idején kapott helyet, a Battlefield 2042 pedig a jövőben.

Hirdetés

A modern hadviselést kedvelő rajongók örömére az új Battlefield is ezt a stílust követi majd. Ezt az információt a DICE és Vince Zampella, a Respawn vezetője megerősítette az amerikai IGN-nek adott interjúban. Az IGN.com közzétette az első koncepcióképeket is, amelyek alapján járművek, például helikopterek és hajók is visszatérnek, valamint a természeti katasztrófák is fontos szerepet játszanak majd a játékban, ahogy azt a Battlefield 2042-ben is láthattuk. A képeken egy lángoló erdős táj is szerepel, amely megerősíti a katasztrófák jelenlétét.

Bár a Battlefield 2042 néhány elemét megtartják, például a természeti katasztrófákat, más vitatott funkciókat, mint a Specialist rendszert, elvetik. Az új Battlefield inkább a hagyományos többjátékos csatákra épít majd, és a Battlefield 2042-ben látott 128 fős játékoslétszámot is csökkentik, bár a pontos számot még nem közölték.

Az amerikai IGN szerint az új Battlefield várhatóan 2025-ben jelenhet meg, így a rajongók remélhetőleg hamarosan több részletet is megtudhatnak. Az eddigi információk alapján ígéretes projektnek tűnik.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)