Hirdetés

Kettő egész játékot ad ingyen az Epic Games Store mától

|

Nem DLC-t, nem skineket valami ingyenes játékhoz, hanem bizony teljes értékű címeket húzhatunk be.

Hirdetés

Tökre megértjük, ha az elmúlt egy hétben nem éreztetek ingert az Epic Games Store ajándékainak behúzására - a Fecsegő tipegők játékváltozata nem való mindenkinek, ahogy a Konami ritmusjátéka sem.

Mostantól azonban két tök másmilyen játék lehet a tiétek. Az egyik, nem csak 18 éven felülieknek ajánlott cím a TOEM, egy fekete-fehér, kézzel rajzolt, fotózgatós indie kalandjáték, amiben mindenféle figurákkal beszélgetve és problémáikat megoldva haladhatunk előre. 5520 forintba kerül egyébként, ennyit megspórolhattok, ha lecsaptok rá.

Hirdetés

A másik, "felnőtteknek szóló" játék a The Last Stand: Aftermath, amiben egy fertőzött túlélőt irányítunk egy zombikkal teli, igen szomorú világban. Roguelite, ezért újra és újra neki kell majd futnunk, tudva, hogy ha nem az élőholtak, akkor a bennünk burjánzó vírus fog megölni minket, de legalább a többi túlélő életét boldogabbá tehetjük.

Mindkét játékot a linkekre kattintva érhetitek el jövő csütörtök 17:00-ig.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)