Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Lecsapott egy vírus New..., akarom mondani, a szerkesztőségre. Egy túlélő sem maradt. De tényleg.

Hirdetés

Gyalázatos módon rágyógyultunk a Division bétájára, amitől csak hóviharral, mamutokkal, vagy gyilkossággal lehet minket távol tartani.

BZ - Most, hogy egy irdatlan erőgép dohog az asztalomon, bepótolom azokat a játékokat, amik csak képregény-üzemmódban futottak volna az előző masinán. Viszont közben meg jön a Division béta, szóval azzal kapásból megizzasztom cseppet a vasat.

Kaci - New Yorkba mentem, ne keressetek. 

Mocsy - Választhattam egy igazi vidéki farsangi mulatság vagy a Black Desert Online világa között. Találjátok ki melyik nyert. Mellette azért lesz Overwatch is, az újraindult béta tele van újdonságokkal, amit mindenképpen ki akartam próbálni. Amennyiben marad még időm úgy befejezem a Dying Light: The Following cikkemet is, Magdi már nagyon várja, nem szeretnék csalódást okozni neki.

HP - A Division béta olyan elcsépelt fogalom erre a hétvégére, nem? Inkább kirándulok, elolvasok egy jó könyvet, forró teát kortyolgatva hallgatok valami olyan zenét, aminek nincs lüktetése, és lenézem azokat, akik mindig a tömeggel együtt sodródnak, miközben a mintás sálamba sóhajtozok néha valami rímet keresve az üresség szóra. Vagy Divison béta lesz mégis.

daev - Division béta. Indokolatlanul sok óráig. 

Paca - A GameNighton nagy kedvet kaptam a Dying Lighthoz, úgyhogy lehet, hogy belekezdek, csak sajnos így is annyi befejezetlen játékom van most épp, hogy nem nagyon merek újba fogni. De hát zombik meg parkour, mit lehet tenni ezellen. Ja, és Division bétázok én is egy kicsit.

Somi - Ahogyan pénteken, úgy ma is kutyakiállításon vagyok (FEHOVA Winter Dog Show), vasárnap pedig családi banzáj , így nem biztos, hogy lesz időm játékra. Háh, mindig van idő rá! Kipróbálom a Chaos Reborn nevezetű fantasy,  taktikai játékot.

Csirke - Természetesen Division béta, aztán ha még belefér ebbe a két napba, akkor haladok kicsit az Unravellel is. Bár az utóbbival szeretnék minél kevesebbet játszani, hogy a lehető legtovább el tudjam nyújtani a cukiságbombával töltött időt.

Sophiaso - The Divison béta és Evolve. A Divisionben a zárt bétával ellentétben végre működik az egerem, így tudok lőni, tehát játszani is végre. Víí!

- Azt terveztem, hogy a hétvégén nem játszom a Division bétával, de aztán kiderült, hogy valami csili-vili jutalmat kapok a teljes játékban, ha ezen a hétvégén is benézek Manhattanbe. És míg azon gondolkodtam, hogy megéri-e ezért félretolni a többi játékot, amivel játszani terveztem, már csak azt vettem észre, hogy egy narancssárgán világító karórát nyomkodok..

Szada - Ha épp nem a családdal vagy a haverokkal lazulok kipihenve a hét fáradalmait, akkor pörög egy kis Agatha Christie: The ABC Murders és természetesen a The Division béta is. Eddig csak pár órát sikerült vele játszanom, de már most nagyon tetszik és valószínűleg be fogom szerezni PC-re.

Chava - Uga-uga, uga-chaka, uga-uga, uga-chaka! Mamutburgert készítek, az eredményről majd később.

És ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)