Hirdetés

Négy év után megjelent egy új The Elder Scrolls játék, amit ingyen letölthetsz

|

A The Elder Scrolls: Castles lehet a Fallout Shelterre rácsavarodott tömegek új kedvence.

Hirdetés

Igaz, hogy alapvetően a PC-t, valamint az ún. HD-konzolokat tekintjük a Bethesda patinás RPG-sorozata otthonának, azt nem mondhatnánk, hogy a stúdió ne kísérletezett volna az elmúlt években más platformok meghódításával. A mai napig elérhető például Androidra és iOS-re is a gyűjtögetős kártyajátékok kedvelőinek szánt The Elder Scrolls: Legends csakúgy, mint az akció-szerepjátékos tábor ízléséhez igazított The Elder Scrolls: Blades.

Most pedig harmadik mobilos spin-off segítségével is eljuthatunk Tamrielbe, nevezetesen a The Elder Scroll: Castles segítségével, amelyet hosszúra nyújtott tesztidőszakot követően világszerte elérhetővé tett a Bethesda. Már első pillantásra nyilvánvaló, hogy az ingyenesen letölthető és játszható alkotás számára a cég eddigi legnagyobb mobilos sikere, a Fallout Shelter szolgált inspirációként. Ez persze nem is oly meglepő, elvégre mindkét játék ugyanannak a csapatnak a műve.

Hirdetés

Persze ezúttal nem egy menedék lakóinak életben tartása a feladatunk, hanem egy kastélyt menedzselnünk és egy dinasztiát irányítanunk. A kastély bővítése és testreszabása, az alattvalók kiképzése, az erőforrások biztosítása és a királyság felvirágoztatása mellett súlyos döntések meghozatala vár ránk, és ezek együttesén múlik, hogy kinevezett örökösünk (az utódlásról is nekünk kell gondoskodnunk) milyen állapotban veszi át a birodalmat, egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy válsághelyzetek kezelésével kell-e kezdenie regnálását vagy sem.

Szintén a játékmenet részét képezi különböző küldetések teljesítése, harcosaink ádáz ellenfeleket legyűrve értékes zsákmánnyal gyarapíthatják a kincstárat.

A Bethesda a megjelenés apropóján úgy döntött, hogy megajándékozza azokat a játékosokat, akik október 10-éig elérik a 25-ös Dynasty szintet. A jutalmuk egy legendás alattvaló (Ulfric Stormcloak), 100 ékkő, egy nagy dinasztia áldása, egy legendás csomag, valamint három lobogódekoráció.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)