Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Egyetlen kattintás csupán és kiderül, hogy pihen a szerkesztőség a karácsonyi előkészületek közepette.

Hirdetés

Bár még odébb a faállítás, és a bejglisütésben sem jutottunk tovább a tökéletes recept felkutatásánál, azért már itt-ott felütötte fejét a karácsonyi hangulat. Csak a fehér hótakaró hiányzik, de az nagyon.

Mocsy - Családi összejövetel lesz hétvégén, Csongor fiam 14 éves lett a kamaszkor minden nyűgjével és bajával. Az elő és utótakarítást követően családi flipperbajnokságot szervezünk PSP-n, a Pinball Fantasies Party Land (a bohócos) pályáján. Ennél komolyabb játékot nem tervezek mostanában, nem is nagyon lenne rá időm a karácsonyi hangulatkeltés közepette.

HP - Nos, most ha van egy kis időm, akkor Star Wars Battlefront. Csak úgy, a hype miatt.

Paca - Családozás lesz ismét, de nagyon szeretnék egy kicsit Battlefrontozni és egy kicsit AC: Syndicate-ezni. Már két hét sincs az évből, a Fallout 4 és a Witcher 3 végigjátszását már így is jövőre kellett halasztanom, de még a februárban újrakezdődő őrület előtt szeretném pótolni az idei elmaradásokat.

Kaci - Egy barátom szülinapi builja lesz a hétvégén, és egy óvatlan pillanatban beleegyeztem, hogy nálam ünnepeljünk, így minden bizonnyal előkerülnek majd a party-játékok. Vasárnap tovább dübörög Xenoblade Chronicles X, illetve lehet, hogy hosszú idő után a Dota 2-t is visszarakom, hogy megnézzem a legújabb frissítést.

BZ - Feltettem az Assassin's Creed Syndicate-et. Akarok neki esélyt adni, de egyelőre nem hagyja magát. Csúnya, koszos, ipari környezet (ha Pesterzsébeten akarnék rohangászni, elmennék Pesterzsébetre, de basszus, ide elvben játszani jönnék), súlytalan történet és karakterek... Egyelőre az ellen küzdök, hogy ne unjam meg teljesen. Baj lesz ebből, még a Unityt is képes voltam végigtolni az AC mániám okán, és itt lesz a vége? Ne már...

Nightwolf - Olajoshordó méretűre szeretném feldisznósítani Wilsont a Don't Starve Togetherben. Ismét rákaptam az életben maradásra - habár még bétában tocsog a játék, de így is nagyon jó. És valószínűleg eldöntetett: megveszem a Shipwrecked DLC-t! Annyira berántottak az eddig látottak, hogy muszáj, kell, akarom. 

Csirke - Szégyenletesen lassan haladok a Fallout 4-ben. Történjen bármi, ezen a hétvégén mindenképpen belepakolok pár órát, nincs több kifogás!

Somi - Cyberpunk asztali játék szombaton déltől estig. Vasárnap eszeveszett készülődés a Karácsonyra, ami fa vásárlással és az elmaradt ajándékok megvételével jár.

Szada - A hétvége a barátoké/családé (és a Fallout 4-é).

-  Én már a karácsonyra hangolódom a lehető legtöbb Rainbow Six Siege-dzsel, ami tulajdonképpen a Reszkessetek, betörők egy elég hardcore változata.

Tonight - A hétvégén régen látott középiskolai osztálytársakkal fogok találkozni (meg persze azokkal is, akikkel állandóan összeülünk sörözni) aztán pedig folytatódik az ünnepi készülődés és hasonlók. Ez persze azt jelenti, hogy játszani annyira nagyon nem fogok, de azért pár gyors CS:GO kört talán még megengedhetek magamnak.

Chavalier - Graham király kalandjait folytatom a King's Quest második fejezetében, és ezerrel darálom az utóbbi hónapokban kényszerűségből jegelt sorozatokat, mint a The Man in the High Castle.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)