Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Kitaláljátok, hogy mivel ütik agyon az időt a szerkesztőség munkatársai szombaton és vasárnap?

Hirdetés

A helyes megfejtők között egy alkalomra szóló ingyenes kommentelési lehetőséget sorsolunk ki.

HP - NBA Live 16 tesztelés folyik gőzerővel (ami egyébként nem is olyan rossz), és egyáltalán nem is nézek Los Santos felé, hogy legyen halloweeni halottaskocsim.

Paca - Kifolyik a szemem a Guitar Hero Live-tól, de nem bírom abbahagyni, ha valami külső tényező erre nem kötelez. Majd eldugom a lemezt meg a gitárt, ha végre GTA Online-ozunk a többiekkel.

daev - Még maradt pár felszabadítandó terület a Syndicate-ben, de a hétvége nagy részét különböző családi szülinapi bulikon fogom tölteni.

BZ - Hétvégén egy olyan különmunkát fogok végezni, amiért a végén még én fizetek, ráadásul mindezt számításaim szerint 15-17 órán keresztül. Szóval nem leszek épp jó kedvemben. Nagyon nem.
Épp ezért azt gyanítom, semmilyen szofisztikált játék nem lesz, csak ölni szeretnék. Legyen mondjuk Mortal Kombat X, és benne az összes ultrabturál fatality.
Ha mindezt az utcán csinálnám, szóljatok rám, hogy in real life ezért büntetnek, és ültessetek vissza a gép elé.
Ha mertek.

Nightwolf - Guild Wars 2: Heart of Thorns? Én nem játszom a Guild Wars 2: Heart of Thorns-szal. Én benne élek! Már a postás is ide jár az ajánlott levelekkel és a pizzás fiú is ide hozza ki a fizikai testem fenntartásához szükséges ízes tápanyagokat. 

Flatline - Legend of Grimrock 2, mert a SOMA ki lett már végezve két hete. Ezúton is köszi szépen Mazur, a System Shock 2 óta nem élveztem ilyen jót. (Lehet ezt újra kellene fogalmazni ám, de most már mindegy, legalább Chava szemöldöke is megmozdul...) Szóvalhogy hát akkor Legend of Grimrock 2, mert baromi jó és már a háromnegyedénél vagyok és ti is toljátok, mert minőségi cucc, nem úgy, mint ami a tévében megy.

Szada - Feltehetően a következő GameStar magazinba próbálgatom az egyik hazai csapat Early Access címét, az Ironkraftot. Wolfit idézve csuda egy tyutyerka ez! 

Hunter - Minden szabad pillanatomban az Overwatch térképein fogok szaladgálni (remélhetőleg Kacival), három szót üvöltözve: DIE DIE DIE!!! Amikor épp nem tökéletesen kiszámolt Reaper ultikkal öletem meg magam, akkor a maradék néhány recruitment küldetést tolom majd le a Star Wars: The Old Republic - Knights of the Fallen Empire-ben, ami meglepően jól hozza a Star Wars IV hangulatát. És azt szeretjük.

Csirke - A hétvége nálam szigorúan az NHL 16 jegyében telik. Próbálom építgetni egyelőre elég suta HUT csapatomat, de a kártyacsomagok bontogatásában eddig nem jártam túlzottan nagy sikerrel. Azért örülnék, ha végre lenne pár játékosom aki legalább passzolni képes. Amíg ez nem jön össze, addig marad a tévével kiabálás és a coin gyűjtögetés. 

- A hétvégén is a szokásos felállás marad, sok a játék, kevés az idő. Amellett, hogy próbálom magam utolérni a League of Legends VB meccseinek nézésében, kéne valami lootot szerezni a Vermintide-ban, és megjelent a Divinity: Original Sin Enhanced Edition is, aminek a végigjátszását már egyszer elhalasztottam, mikor megtudtam, hogy jön a felturbózótt változat.

Tonight - Rettentően kevés időm lesz a hétvégén, de ha mégis sikerül valahogy megoldanom, hogy egy kicsit játszogassak, akkor valószínűleg néhány kör (mondjuk hogy kétezer) Civilization V lesz terítéken, hogy végre ismét hallgathassam Napóleon rinyálását miközben remegve csekkolom öt percenként, hogy mit csinál a pszichopata Gandhi.

Chava - Forró tea, forrú húsleves, forralt bor, mindegy, csak forró legyen, azaz sikerült alaposan megfáznom. Éppen ezért leginkább függőben maradt sorozatok ledarálásával számolok a napokban, de azért szeretnék pár meccset lejátszani a Halo 5 instant kedvenccé vált Warzone módjában is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)