Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Vajon ezen a hétvégén milyen játékokat választottak maguknak a szerkesztőség tagjai? A válasz egy kattintásra van tőled.

Hirdetés

Ezer bocs, s egy anyamedve, ha elrontom valakinek a nyaralását, de már hetek óta esőtáncot járok abban a reményben, hogy egy kicsit lehül a levegő. Nevezzetek nyugodtan önzőnek, büszkén vállalom. Mellesleg a szabadságolások ellenére dicséretesen sok kolléga jelentkezett be, hogy megossza velünk, milyen játékkal üti agyon az időt a kánikulában.

mazur - Tegnap éjjel egy menetben végigtoltuk co-opban a Gears of War: Judgmentet, úgyhogy köszönöm, de a hétvége hátralévő részében inkább már csak úgy ímmel-ámmal gémingelek.

Mocsy - StarCraft 2: Whispers of Oblivion...majd megírom milyen volt.

HP - Nálam az Until Dawn, de nem én tesztelem, meg amúgy is embargós még a cucc, szóval nem mondhatok semmit. Játszogatok vele, ismerkedünk. A többit majd daev elmondja, ha a Sony elveszi a kezét a szánk elől.

Paca - Mocsok módon bevásároltam kimaradt játékokból, ezért itt pihen az asztalomon a Dying Light, az AC IV: Black Flag, az EA Sports UFC, a PS4-en pedig a Game of Thrones első évadának eddig megjelent öt része. Valószínűleg Rocket League-ezni fogok.

daev - Vasárnap kinézünk Julcsival a Szigetre, szombat este pedig Sirius és csodás barátnője jönnek át társasozni. Jó hír, hogy hamarosan érkezik a kedvenc játékom szellemi utódja, az Armikrog, aminek a bétáját már rongyosra játszottam az elmúlt pár hétben, és még mindig nem tudtam megunni. Nemsokára érkezik a review build is, úgyhogy jön a teszt!

BZ - A forróság elől ismét a kedvenc tanyámra menekülök, és nyakig merülök a vízbe. Épp ezért PC-s játék nem nagyon várható, viszont leficcent végre az androidos Fallout Shelter, szóval innentől nem kérdés, mit mütyürkézek majd. 

Csirke - Miközben ezeket a sorokat írom, már vadul döcögök Sárvár felé, ahol egy nagyon jó cimborámnak lesz az esküvője. Hétvégén így csak a telefonos mókák maradnak, az oda és visszaúton a Fallout Sheltert fogom taperolni.

Kaci - Az egyik legjobb cimborám egy hét múlva megnősül, így ezen a hétvégén egy hatalmas legénybúcsúval intünk búcsút a szabadság vidám éveinek. Természetesen minden lesz, ami egy legénybúcsún lenni szokott, de a részletekbe nem nagyon mennék bele (mégiscsak főleg fiatalok olvasnak minket), úgyhogy mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy mivel fogunk játszani. 

Nightwolf - Guild Wars 2, nem is értem, hogy miért... Talán kell az arany? Talán nincs jobb játék ennél a világon? Talán függő vagyok?

Somi - Sajnos rám a meleg rosszabb hatással van mint az átlag emberekre, ezért semmi olyat nem tervezek hétvégére ami komolyabb testi és agyi tevékenységet igényelne. Ennek megfelelően sorozatot fogok nézni, még mindig Sons of Anarchy. Maximum egy két Heroes of the Storm meccs lesz engedélyezve.

Sophiaso - Én a hétvégét (is) a Sziget Fesztiválon töltöm, így csak az ottani zseniális játékokra lesz időm. Tegnap például szobrot faragtam ytongból és ölelgettem egy rezes R2D2-t. A lehetőségek végtelenek.

- Az egyik gond a Heroes of the Stormmal, és a rengeted diablós tartalommal az, hogy eszembe juttatta, hogy bár a Diablo III alapjátékába jó néhány órát sikerült beleölnöm, a kiegészítő egészen eddig kimaradt. Úgyhogy a hétvégén lootolni indulunk.

Tonight - Sajnos ezen a hétvégén felmerült a szüksége egy nagyobb lélegzetvételű rendrakásnak, így egy kicsit kevesebbet játszom, viszont mostanában újrakezdtem az Uncharted 3-at, ami még mindig nagyon király játék, szóval feltehetőleg azt fogom folytatni.

Chava - Nem szeretem az elvarratlan szálakat, ezért igyekszem befejezni a félbehagyott játékaimat, mielőtt még maga alá temetne a 2015-ös őszi/téli kollekció. A lista első helyén jelen pillanatban a Splinter Cell: Blacklist szerepel, de ha így folytatom, hamarosan átadhatja a stafétát a Shadow of Mordornak.

Meggyőző a választék? Esetleg ízlésficamban szenved a fél szerkesztőség? Írjátok meg kommentben és/vagy meséljétek el, miért lenne érdemes az általatok játszott címeket kipróbálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)