Hirdetés

Készítsd el te is saját Dragon Ball karakteredet

|

Egy japán weboldalon csupán pár kattintás kell ahhoz, hogy megalkosd teljesen személyre szabott Dragon Ball hősödet.

Hirdetés

A Dragon Ball Super anime és a Kirin együttműködésének köszönhetően jött létre az a japán oldal, ahol a rajongók összedobhatják saját karakterüket, aki gond nélkül lehetne akár a sorozat legújabb szereplője is.

Hirdetés

Talán kicsit nehézkes lesz majd a navigálás a weboldalon, hiszen jelenleg kizárólag japán nyelven elérhető, de azért pár kattintást erejéig talán ez sem zavaró, simán ki lehet következtetni, hogy éppen merre kell böknötök az egérrel. A Dragon Ball Super anime több faját is választhatjátok kiindulópontul, innentől kezdve viszont már teljesen rátok van bízva az, hogy milyen külsőt álmodtok meg az új szereplőnek.

Ha kész a karakteretek, akkor a közösségi oldalakon keresztül harcba is küldhetitek más kreációk ellen, sőt az új hős fejlődhet is és folyamatosan gyűjtögeti majd a pontokat, sőt, ha elég pontot sikerül összeszedni, akkor le is gyártják nektek a karaktereteket egy 3D-s minifiguraként. Ide kattintva kezdhettek bele saját Dragon Ball szereplőtök elkészítésébe.

Az igazán ütős alkotásokat nyugodtan osszátok meg velünk komment formájában! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)