Hirdetés

Döntött az Amazon a Reacher sorozat jövőjéről

|

Már készül a harmadik évad, de a rajongókat leginkább az a kérdés foglalkoztatta, hogy mi lesz azután.

Hirdetés

Noha a Tom Cruise főszereplésével forgatott Reacher mozifilmeknek is vannak szerethető tulajdonságai, az vitán felül áll, hogy az Amazon sorozatában az egykori katonai rendészt megformáló Alan Ritchson fizikuma sokkal közelebb áll ahhoz, ahogy Lee Child, az adaptációk alapjául szolgáló regényfolyam írója megálmodta a karaktert. A 42. évét taposó színész mindamellett, hogy változatlanul nagy örömmel bújna Batman gúnyájába, szíve szerint egészen addig játszaná Jack Reachert, ameddig csak képes rá.

Márpedig alapanyag van bőven, Child 29. Reacher-regénye október 21-én fog megjelenni, tehát kizárólag a szériának otthont adó streamingplatformon múlik, hogy mennyit ültetnek át belőlük képernyőre.

Hirdetés

Nos, most már világos, hogy egy darabig még biztosan nem húzza be senki a kéziféket, mivel kevéssel azután, hogy beharangozta a Frances Neagley (Maria Sten) karakterére fókuszáló spin-offot, az Amazon zöld utat adott a Reacher 4. évadának is. Magyarán Alan Ritchson még legalább egy alkalommal visszatér majd az emberhegy méretű igazságosztó szerepében.

Előtte azonban még értelemszerűen megkapjuk a Persuader című, 2003-ban kiadott regényt feldolgozó 3. etapot, amelyben Reachernek be kell épülnie egy drogkereskedelemmel foglalkozó bűnszervezetbe.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)