Hirdetés

Megérte várni a Diablo IV: Vessel of Hatred kiegészítőre?

|

A Diablo IV első nagy kiegészítője számos újítást hozott, ezekről mesélünk most videóban.

Hirdetés

Írott formában már olvashattátok Diablo IV: Vessel of Hatred tesztünket, de természetesen egy ilyen jelentős megjelenés esetében nem maradhatott el a videós verzió sem, amit alább találtok meg. A Vessel of Hatred kiegészítő nem csak hogy egy új, dzsungeles-kanyonos régióval bővítette az alapjáték világát, illetve behozta a képbe a teljesen új, spiritborn kasztot, hanem bizony sok más egyéb téren is belenyúlt a mechanikákba, kezdve a szintezéssel, a paragon táblákkal, vagy akár a tárgyak ritkaságával. 

Ezekről és persze még sok egyéb másról is szó esik videónkban, amelyben alaposan kitárgyaljuk a különféle endgame tartalmakat, például az MMO-k raidjeit idéző Dark Citadelt is.

Hirdetés

A videóban elhangzottak persze csak a mi véleményünket jelentik, szóval ha majd már nektek is lehetőségetek nyílt kellő időt belepakolni a játékba, akkor lent, a kommentek között mindenképp meséljetek a saját tapasztalataitokról is!

Ha a későbbi videóinkról sem akartok lemaradni, érdemes feliratkoznotok a csatornánkra. Amennyiben pedig még támogatnátok is a munkánkat, arra a csatornatagság és a szuperköszönet funkciók kínálnak lehetőséget. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)