Hirdetés

GTA-t idéző videóval jelentette be a TheVR, hogy saját menüje lesz a McDonald's-ban

|

Egy debreceni Mekibe mentek be egy fokkal bonyolultabban, mint azt a valóságban szokás.

Hirdetés

A hazai gyorséttermek egyre többször kooperálnak ismert emberekkel, akik egyedi szendvicsek, menük mellé adják az arcukat, irányt mutatva a rajongóknak. Szoboszlai Dominik után most a TheVR-osok kerültek sorra, akik egész más csomagot állítottak össze.

Mától még csak korai hozzáféréssel, hétfőtől viszont minden további nélkül elérhető lesz a McDonald's éttermekben a TheVR Mekis kedvence doboz: október 11. 13:00 és október 13. éjfél között kizárólag a McDonald's applikáció használatával lehet megrendelni, csak éttermi fogyasztással, de október 14. 10:30-tól már otthon vagy app nélkül is élvezhetjük az összeállítást.

A srácok úgy érezték, a fullos mekis ebéd elengedhetetlen része a Sajtos McRoyal, 4 db Chicken McNuggets, egy közepes burgonya, egy édes-savanyú szósz, és egy forró almás pite. Nem tudunk ezzel vitatkozni.

Hirdetés

A bejelentéshez egy egészen kiváló, kétperces videó is készült, amiben nyilván játszanak - önmagukkal, Debrecenben. Nézzétek meg alább.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)