Hirdetés

Válts legális Windows 10-re vagy 11-re, hogy a lehető legjobb minőségben élvezhesd a játékokat!

|

Itt az ősz, és vele egy olyan leárazás, amiben nagyon akciósan szerezhetsz Windows vagy Office licencet!

Ha a számítógéped inkább őskorinak, mint csúcstechnológiás gépnek érzed, itt az ideje a frissítésnek. A Windows 11 Pro minden eszközt biztosít ahhoz, hogy PC-d ismét vadonatújnak érződjön, elérhető vele minden frissítés, így segíthet, hogy produktív legyél, és a játékok minden eddiginél zökkenőmentesebben fussanak.

A mai naptól kezdve a Keysfan októberi akciójában a "BKS50" kóddal mindössze 13,63€-ért (normál ár: 199€) szerezhetsz be egy élethosszig tartó Windows 11 Professional licencet. A friss, intuitív felület segítségével a multitasking még sosem volt ilyen egyszerű. Pattintsd a helyére az ablakokat, hozz létre virtuális asztalokat, és szervezd a munkaterületed annak megfelelően, hogy épp mit csinálsz. Kipróbálhatod az AI Copilotot is, a Microsoft praktikus "AI tanulótársát", amely tökéletes a munka vagy az iskolai projektek megoldásához. A játékosok sem maradnak ki a sorból: a DirectX 12 Ultimate továbbfejlesztett grafikát kínál, hogy a játékok minden eddiginél jobban nézzenek ki és szebben fussanak. Szabadulj meg az elavult operációs rendszertől, és lépj szintet a Microsoft Windows 11 Pro korlátozott ideig érvényes akciójával még ma!

Hirdetés

50% kedvezmény eredeti Windowsra! (kuponkód: BKS50)

A BKS62 kóddal a Keysfan oldalon 28,95€-ért (eredeti ár 299€) is hozzájuthatsz a Microsoft Office Professional 2021 élethosszig tartó hozzáféréséhez. Ezzel az egyszeri vásárlással élethosszig tartó hozzáférést kapsz a következő alkalmazásokhoz: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Teams, Publisher és Access. A vásárlás után minden alkalmazást egy életre telepíthetsz egy számítógépre, ismétlődő költségek és rejtett díjak nélkül. Ha nincs szükséged az összes sallangra, nézzed meg ezt az ajánlatot a Microsoft Office 2019 Professionalre, amely csak 20€-ba kerül, és a Teams kivételével minden funkciót tartalmaz. Ha különleges kedvezménnyel szeretnél egy megbízható Office-megoldást biztosítani, csapj le erre a lehetőségre.

62% kedvezmény a Microsoft Office-ra (kuponkód: BKS62)

Spórolj többet a 62%-os akciós csomagokkal! (Kuponkód: BKS62)

50% kedvezmény a Windows és az Office további változataira (kuponkód: BKS50)

Hasznos szoftverek

A Keysfan évek óta működik, és kiemelkedő szolgáltatást nyújt a vásárlóknak. A vásárlási folyamat egyszerű, befejezése után e-mailben érkezik meg az aktivációs kód részletes beváltási információk kíséretében, pár percen belül. Az ügyfélszolgálat 24/7-ben rendelkezésre áll bármilyen kérdés esetén.

Az ajánlat nem a GS, hanem a Keysfan akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a support@keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)