Hirdetés

Ha nagyon gyors vagy, akkor ingyen húzhatod be ezt a steames játékot

|

Tényleg sietni kell, már csak pár óráig él ez a lehetőség.

Hirdetés

A PixelMouse által fejlesztett, Minimalism című platformer játék ingyenesen letölthető a Steamen, de már nem sokáig él ez a lehetőség. A játékban egyszerű, letisztult dizájnnal találkozhattok, de ennek ellenére szórakoztató és kihívást jelentő játékmenetet kínál az alkotás. A játékosoknak különböző labirintusszerű pályákon kell navigálniuk, itt kulcsokat kell gyűjteniük, hogy ajtókat nyithassanak, és további szintekre juthassanak el.

Bár a minimalista stílus megtévesztően egyszerűnek tűnik, a játék meglepően összetett kihívásokat nyújt.

Hirdetés

A játék október 12-ig, vagyis a mai napon 19:00-ig teljes mértékben ingyenesen beszerezhető a Steamen, ami azt jelenti, hogy a felhasználók véglegesen hozzáadhatják a könyvtárukhoz, ha időben letöltik. Ez egy kiváló lehetőség azok számára, akik szeretik a platformerjátékokat, és szívesen próbálnak ki új, egyedi megoldásokkal rendelkező alkotásokat.

Ide kattintva eljuttok a Minimalism steames aloldalára, ahol a "Fiókhoz adás" gombra kell kattintanotok, és már tiétek is a játék.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)