Hirdetés

Tabletes játékokra szakosodott stúdiót nyitott a Microsoft

|

A redmondi óriás új fejlesztőstúdiója Londonban található, az ottani fejlesztők pedig a Windows 8-as táblagépekre fognak koncentrálni.

Hirdetés

Egyelőre egyik nagyobb játékfejlesztő sem jelezte, hogy érdekelt lenne a Windows 8-as táblagépekre történő játékfejlesztésben, de a Microsoft természetesen szeretné, ha a tabletek ezen lehetősége is megfelelően ki lenne használva.

A csapat élén a Rare egykori termelési igazgatója, Lee Schuneman áll. A munka novemberben indul, Schuneman eképpen nyilatkozott ezzel kapcsolatban: "Nagyon izgatott vagyok emiatt az új vállalkozás miatt. A negyedik UK-beli stúdió megnyitása nem csak a jelenlétünket növeli a régióban, a Microsoft Studios így felfedezheti a rengeteg kreatív és üzleti lehetőséget amit az új játékok és szórakoztatóipari termékek Windows 8 táblagépekre és platformokra való fejlesztése nyújt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)