Hirdetés

Ezért kivételes gamer laptop az MSI Crosshair 15

|

Videóban mutatjuk meg, milyen különleges a Rainbow Six: Extraction ihlette festéssel is kapható MSI Crosshair 15.

Hirdetés

Nagy elhatározás kell ahhoz, hogy a laptopok széles kínálatából kiválasszuk azt, ami aztán a következő 4-5 évben társunk lesz, kiszolgálja minden igényünket, akár szórakozásról, akár munkáról vagy játékról van szó. Nem biztos, hogy ami színes és villog, valóban gamer, alaposan meg kell vizsgálnunk a specifikációkat, eldöntenünk azt, hogy a legújabb játékokat is csúcs minőségben szeretnénk-e futtatni, vagy elég lesz, ha a CS:GO és a League of Legends zökkenőmentesen fut.

Már külsejével is a hardcore-abb játékosokat célozza meg az MSI Crosshair 15, amiből létezik egy a Rainbow Six: Extraction által inspirált verzió.

Hirdetés

Ez járt most nálunk, az alábbi videóban mindent elmondunk, amit tudni kell a gépről. Ha szeretnél még informálódni, esetleg szétnézni a különböző konfigurációk között és kiválasztani a neked legjobban tetsző modellt, látogass el a Radium.hu oldalára!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)