Hirdetés

Szerintünk ezek a legjobb és legrosszabb Alien mozik

|

Rangsorba állítottuk az Alien franchise eddig megjelent összes filmjét.

Hirdetés

Nemrég ünnepelte 45. évfordulóját a legelső Alien film, azaz A nyolcadik utas: a Halál. Ennek kapcsán pedig társoldalunk, a Puliwood rangsorolta is egy külön cikkben a széria eddigi epizódjait, az összes kapcsolódó mozifilmet. Az eredeti cikket ide kattintva éritek el, mi pedig most videós formában is elmeséljük nektek, hogy a Puliwood szerzője, Pavlics Tamás szerint egészen pontosan mi is a nagy "Alien rangsor".

Természetesen ez a toplista, mint minden ilyen anyag abszolút szubjektív, de arra szeretnénk biztatni benneteket is mindenképpen, hogy lent, a kommentek között dobjátok be a ti saját listátokat is, akár személyes hozzáfűzésekkel, saját érvelésekkel együtt is. 

Hirdetés

Lássuk, kinek mik a legkedvesebb részei, és miket utál a leginkább. De előbb jöjjön a Puliwood rangsora.

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor dobjatok rá egy like-ot, amennyiben korábban még nem tettétek volna meg, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok legújabb anyagainkról. Ha esetleg támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)