Hirdetés

Letaszították a Dűne: Második részt a trónról, már nem ez 2024 legsikeresebb filmje

|

Sejteni lehetett, hogy a Dűne: Második rész nem fogja tudni tartani magát ezzel a filmmel szemben.

Hirdetés

Egy hete már mi is írtunk arról, hogy letarolta a mozipénztárakat az Agymanók 2, az animációs film menetelése viszont cseppet sem torpant meg. Sőt, a legújabb számok tükrében kijelenthető, hogy immár ez a 2024-es év legnagyobb kasszasikere. Ezzel pedig visszaszorította a Denis Villeneuve által rendezett Dűne: Második részt a dobogó második fokára. 

Ha a konkrét számokat nézzük, akkor ugyanis az a helyzet, hogy a második Dűne mozi világszinten 711,8 millió dollárt termelt, az Agymanók 2 viszont már átlépte globálisan a 724,4 milliót.

Hirdetés

Az Agymanók 2 bevételi mutatói egyébként úgy oszlanak meg, hogy az animációs film az Egyesült Államokban eddig 355,2 millió dollárt termelt, a világ többi részén pedig további 369,2 milliót. Külön kiemelendő, hogy az USA-ban második hétvégéjén is 100 millió dollárt szedett össze a mese, ami korábban olyan moziknak sikerült csak, mint mondjuk a Star Wars: Az ébredő Erő, vagy épp a Bosszúállók: Végjáték.

Ez minden idők hetedik legjobb második hétvégés teljesítménye, a Barbie 93 millióját utasította maga mögé így az Agymanók 2.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)