Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered az Alien franchise-t?

|

Láttad A nyolcadik utas: A Halált? És a Feltámad a Halált? Epekedve várod az Alien: Romulus érkezését? Teszteld le, mekkora Alien-rajongó vagy!

Hirdetés

Ha már a szerkesztőség együttesen rámozdult az Alien: Romulus előzetesére, és nagyon várjuk a filmet, úgy gondoltuk, nem árthat újra elővenni Alien kvízünk, elvégre bármikor remek alkalom nyílhat arra, hogy lemérjétek tudásotokat a xenomorfokat illetően.

Talán tudtátok, hogy Alien ünnep is van egyébként, azért április 26-án ünnepeljük a savköpő idegeneket (is), mert a bolygó (valójában hold) neve a magyar filmcímmel ellentétben nem Halál, hanem LV-426 volt a második filmben, és hát ugye 426 -> 4.26. -> április 26.

Persze kezdhetnénk azzal az alábbi kvízt, hogy "Mi volt a bolygó (vagy hold) neve a második filmben?", de az túl egyszerű lenne, ellenben így is hoztunk nektek 10 kérdést, amivel tesztelhetitek tudásotokat.

Hirdetés

Vágjatok bele, aztán írjátok meg kommentben, hogy teljesítettetek!

És ezt nem tudtam kihagyni, örök klasszikus:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)