5 idei játék, aminek megjelenésére már most érdemes felkészülnöd

|

Újíts gépet, szerezz konzolt - ősszel is izgalmas játékok érkeznek!

A közelmúltban lezajlottak a nagy nyári videojátékos közvetítések, melyek során a legtöbb nagy kiadó elárulta, mivel készül az idei év második felére. Bár nem lesz olyan nagy dömping, mint 2023-ban, unatkozni sem fogunk - és még most érdemes beszerezni mindent a kifogástalan élményhez, hiszen a nyár végeztével elkezdődik a szezon, jönnek a játékok, akkor majd azokra kell költenünk megtakarításainkat.

Ha PC-s vagy, a videokártyák között nézz szét, ha inkább a konzolok csábítanak, PC alapú kézi konzolok, PlayStation 5-ök és Xbox Series gépek kínálatából válogathatsz - de még a legkésőbb jövőre leköszönő Nintendo Switchben is bőven van kraft. Mutatunk pár idén megjelenő játékot, ami miatt mindenképp érdemes lesz frissíteni a szettet.

Assassin's Creed Shadows

  • Platformok: PC, Mac, PS5, Xbox Series X|S, iPadOS
  • Megjelenés: 2024. november 15.

Négy év kihagyás után ismét igazi, nagy, nyílt világú résszel bővül az Assassin's Creed sorozat - a Shadows - szemben a Mirage-zsal - inkább az újabb, szerepjátékosabb epizódok alapelvei szerint készül. A 16. századi Japánba invitál minket, ahol ismét az aszaszinok és a templomosok párharcában vehetünk részt, ezúttal két főszereplőt irányítva: egy Naoe nevű női shinobi, illetve egy Jaszuke nevű afrikai szamuráj áll majd a történet középpontjában. Mindketten más képességekkel, jártasságokkal rendelkeznek, némileg eltérő játékélményt kínálnak.

Astro Bot

  • Platform: PS5
  • Megjelenés: 2024. szeptember 6.

Első ránézésre az Astro Bot csak egy könnyed 3D-s platformer, de valójában sokkal több annál: tisztelgés a PlayStation múltja, történelme előtt. A Sony új, végtelenül aranyos kabalája ismét a barátait igyekszik megmenteni, akik ezúttal különféle legendás játékok főszereplőinek öltöztek. Kreatív játékmenetre, rengeteg vicces és szívet melengető easter eggre számíthatunk majd.

Indiana Jones and the Great Circle

  • Platformok: PC, Xbox Series X|S
  • Megjelenés: 2024 ősze

A Wolfenstein játékokat is készítő MachineGames egy új Indiana Jones-történetet készül elmesélni, mely Az elveszett frigyláda fosztogatói és Az utolsó kereszteslovag eseményei között játszódik. Indy összetűzésbe kerül különböző csoportokkal, miközben a világ számos pontján kutat: Rómában, Thaiföldön, Egyiptomban, Sanghajban és a Himalájákon is megfordul. Izgalmas, látványos akció-kalandjátéknak ígérkezik, izgatottan várjuk, milyen lesz a végeredmény.

Silent Hill 2

  • Platformok: PC, PS5
  • Megjelenés: 2024. október 8.

A második rész a Silent Hill sorozat egyik legemlékezetesebb felvonása, ezt frissíti fel a horrorban jártas Bloober Team idén. A PC-n és PlayStation 5-ön játszható játékban az eredeti történetet élhetjük újra: James a ködös városba látogat, miután levelet kap elhunytnak hitt feleségétől, ám megérkezése után válogatott szörnyűségek várnak rá. Mindent mai technológiákkal építettek újra, új területekre látogathatunk el, és James háta mögül követhetjük az eseményeket. 

Star Wars Outlaws

  • Platformok: PC, PS5, Xbox Series X|S
  • Megjelenés: 2024. augusztus 30.

Még mielőtt Japánba hívna minket, a Ubisoft távoli galaxisok felfedezését teszi lehetővé számunkra, a Star Wars Outlawsban. A Birodalom visszavág és A jedi visszatér közötti időkben járunk, a Peremvidéken, ahol Kay Vess és hű társa, Nix válogatott bűntények elkövetésével igyekeznek életben maradni és legendássá válni. Ellátogathatunk már ismert és még nem látott bolygókra, felfedezhetjük azokat válogatott járművek segítségével, de akciózásból és lopakodásból is bőven kijut.

Ez csak öt az idei év legjobban várt játékai közül - jövőre pedig olyan újdonságok jönnek, mint a Grand Theft Auto VI vagy a Doom: The Dark Ages. Ha most gondoskodsz arról, hogy meglegyen a kellő hardver, még hosszú ideig nem fogsz unatkozni!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)