Hirdetés

Sabertron - a fakardok ideje lejárt

|

Ti is kardoztatok gyerekkorotokban a barátaitokkal? Vagy tegnap? Itt a következő lépés, a Sabertron egy olyan kard, ami még az ütések erejét is méri és számolja a találatokat.

Hirdetés

A gyerekkori kardpárbajok általában addig tartottak, amíg le nem csúszott egy ütés, amitől valakinek bevérzett a körömágya. Jó volt, de azért valami hiányzott.

A Sabertron hiányzott. Ez a habszivaccsal bevont és érzékelőkkel ellátott csoda lényegében olyan, mint a lasertag, csak kardokkal. Az érzékelők nemcsak a sikeres ütéseket tartják számon, de még azok erejét és a kardforgató HP-ját is figyelik, ezzel még különböző játékmódokra is lehetőséget adva. 

A meccsek mehetnek egy vagy három ütésig, de olyan játékmódok is vannak, ahol élete is van a játékosoknak, amit sikeres blokkolásokkal vissza is tud tölteni. Már maga az ötlet is zseniális, de ilyen megoldásokkal maga a habszivacsos high-tech mennyország.

Nem is csoda, hogy a Kickstarter kampány már most majdnem a dupláját hozta össze a kívánt pénznek. A Sabertron egyelőre csak 1v1-es harcokat támogat, de később a több játékosra is optimalizálják a rendszert és még pajzsokat is hozzáadnak.

Képzeljétek el, hogy milyen lenne egy ilyen azoknál az élő szerepjátékos csatáknál. Ezért beöltöznék tündének. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)