Elden Ring

Elden Ring kép

Az Elden Ring a Dark Souls széria atyja, Hidetaka Miyazaki és A tűz és jég dala írója, George R R Martinnak közös akció-szerepjátéka, amely egy véres és kegyetlen nyílt világban játszódik. A TPS nézetű és a From Software korábbi részeivel ellentétben a szerepjátékos elemekre fókuszáló címben sokkal több lehetősége adódik a játékosoknak a kihívások leküzdésére és a taktikájuk alakítására, amikor szembe kerülnek egy ellenféllel (például egy nagyszabású bossharc során), köszönhetően annak, hogy számos fegyver és varázslat közül válogathatnak, továbbá a karakterüket is testreszabhatják.

Elolvasom a tesztet

Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Elden Ring: Shadow of the Erdtree kép

Az Elden Ring DLC-jében a Shadow Realm nevezetű új régióba látogathatunk el, ahol egy újragondolt fejlődési rendszer mellett vár bennünket egy halom új boss, megszerezhető fegyver, varázslat és egy titok.

Elolvasom a tesztet

E3 2019 - videón George R. R. Martin és a Dark Souls fejlesztőinek közös játéka

Hír | 2019.06.10 00:21

Nem árul el nagyon sokat a videó, leginkább a hangulatból ad ízelítőt.

Elden Ring - közös játékot készít a From Software és George R. R. Martin

Hír | 2019.06.08 07:44

Sőt, egy szivárgásnak köszönhetően azt is tudjuk, milyen egyéb bejelentésekkel készül még az E3-ra a Bandai Namco.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)