Hirdetés

Ha siettek, akkor a Steamen még behúzhatjátok ingyen ezt a játékot

|

Tényleg gyorsan kell lecsapni rá, de utána örökre a tiétek lehet.

Hirdetés

Az Epic Games Store kivétel nélkül minden héten új ingyenes játékokkal lepi meg a felhasználókat, de ehhez a kezdeményezéshez elég gyakran csatlakozik a GOG.com vagy épp a Steam is. A napokban már írtunk arról, hogy az utóbbi platformon két játékot is ingyen szerezhettek meg, de ha elég gyorsak vagytok, akkor ma még egy harmadik címet is melléjük csaphattok.

A mai napon, vagyis július 16-án kedden este 19 óráig ugyanis ingyenesen adható hozzá a gyűjteményetekhez az Intravenous.

A Explosive Squat Games gondozásában megjelent játékért a HypeTrain Digital felelt, és még 2021 júliusában jelent meg, vagyis nagyjából három esztendővel ezelőtt. Egy Steve Robbins nevezetű fickót kell irányítanunk, aki elvesztett testvére miatt akar bosszút állni.

Hirdetés

Érdekes mixet alkot a játékmenet, ugyanis a pörgős akció mellett nagyon fontos szerephez jut a lopakodás is, ki kell használnunk a pályák árnyékos részeit, ahol nem szúrnak ki bennünket az ellenfelek - mindeközben a lépéseink is zajt csapnak.

Persze nem kötelező sunnyogni, ha valaki a tömény akciót részesíti előnyben, akkor ez az út is nyitva áll előtte. A játéknak egyébként már készül a második része is, a megjelenés idén augusztusra várható.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)