Hirdetés

A WoW mellett feljövőben az ingyenes MMO-k

|

Az Xfire online játékközösségi szolgáltató felmérése szerint a World of Warcraft mellett az ingyenes MMO-k terjednek a leggyorsabban.

Hirdetés

Az Xfire szolgáltatások körébe tartozó havi játékstatisztikai felmérés aszerint sorolja be a játékokat, hogy egy nap minden játékos összesen mennyi időt töltött a játékban. A listát természetesen a WoW vezeti 430,000 órányi játékidővel naponta és körülbelül havi 11 évvel növekedik ez a szám, amióta tíz hónapja elkezdték a mérést. A valóban érdekes információ azonban az, hogy az első húszban a keleti ingyenes játékok (pl.:Silkroad Online, War Rock, MapleStory, Fly for Fun, KAL-Online) igen nagy százalékban képviseltetik magukat. Egész pontosan az első tízben négy, míg a második tízben összesen három ilyan játék van jelen. A felmérésből kiderül továbbá hogy ezek az ingyenes MMO-k egyre nagyobb táborra találnak európában és amerikában, az Xfire így arra a következtetésre jutott, hogy az alapjáték ár és a havidíj nélküli MMO-k a többinél jóval sikeresebbek. Az ingyenes MMO-k titka egyébként az, hogy speciális szolgáltatásokat, több karakterhelyet, esetleg virtuális területet vagy nagyon nehezen elérhető tárgyakat pénzért kínálnak, így végülis meg tudnak élni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)