Hirdetés

Egy játékot ajándékoz most az Epic Games Store, 5520 forintot spórolhatsz, ha behúzod

|

Mivel ezt 7 év fölött bárki nyugodtan játszhatja, most csak egy játékkal szolgál az Epic.

Hirdetés

Annyira megszoktuk már, hogy két ajándék van hetente, hogy nem is gondolunk arra, miért lett ez a rendszer; csak akkor jut eszünkbe, ha valamiért kevesebbet kapunk. Az Epic Games Store-ban az a szokás, hogy ha egy 18+-os játékot akarnak adni, adnak mellé egy olyat is, ami alacsonyabb korhatár-besorolást kapott, így a fiatalabbak sem érzik úgy, hogy kimaradnak. Persze abba, hogy mennyire őszintén vallanak a felhasználók online a korukról, nem érdemes belemenni.

Mindenesetre mivel most egy 7+-os játékkal szórakoztathatjuk magunkat, ez a hét egyetlen ajándéka. 

Hirdetés

A The Spirit and the Mouse főszereplője egy egér, Lila, aki Sainte-et-Claire városát járja, és próbálja annak lakóit boldoggá tenni. Miután egy vihar során összeolvad egy szellemmel, együtt indulnak kalandra, hogy együttes erővel oldják meg a helyiek problémáit.

A játék október 3. 17:00-ig lesz ingyen elérhető, érdemes hát gyorsan a linkre kattintani, majd bejelentkezés után a GET gombra, és eltenni a könyvtárba, ahonnan bármikor elő lehet majd húzni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)