Hirdetés

A Ubisoft leárazta egy rakás játékát, egyes címek 92%-kal olcsóbbak

|

A kiadó egy mozijegy áráért kínálja a Watch Dogs Legiont, míg többek között az Avatar: Frontiers of Pandorát és az Assassin's Creed Mirage-t féláron lehet behúzni.

Hirdetés

Bár a Game Pass és a PlayStation Plus élénken él a köztudatban, azt is érdemes észben tartani, hogy a Ubisoftnak is megvan a maga havi előfizetéses szolgáltatása, amelyben kétfajta csomag közül választhatnak az érdeklődők. A Classics 8 euróba kerül havonta és a kiadó több mint 50 játékát tartalmazza, de csakis a standard kiadásokat, kizárólag PC-n. A 18 eurót kóstáló Premium esetében viszont egy 100-nál is több címből álló felhozatalból lehet válogatni, a Ubisoft újdonságai a megjelenésük napján bekerülnek a szolgáltatásba (van korai hozzáférés is), és a prémium változatokat vonultatja fel DLC-kkel, havi jutalmakkal, és Xboxról is igénybe vehető. 

Ha azt szeretitek, ha egy játék örökre a birtokotokba kerül, arra is van kedvezményes opció, ugyanis a Ubisoft az őszi vásárában egy rakás videojátékot árazott le, ráadásul aki 30 euró értékben vásárol, annak 15 eurót levonnak a kosárban lévő termékek összegéből az AUTUMN24 kuponkóddal.

Hirdetés

A vásár keretében számos kiemelt címet féláron húzhatnak be a játékosok (mint az Avatar: Frontiers of Pandora és az Assassin's Creed Mirage), a legtöbb videojáték viszont ennél is nagyobb kedvezményt kapott, előfordulnak 80, 90, sőt akár 92 százalékkal olcsóbb címek (például a Far Cry 5, az Assassin's Creed Origins és a Watch Dogs Legion standard kiadásai) is. Érdemes végigböngészni a teljes felhozatalt, az alábbiakban kiemeltünk néhány kihagyhatatlan ajánlatot: 

Ti mikre fogtok lecsapni a Ubisoft őszi vásárában?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)