Hirdetés

Nincs még 4 éves, de rövidesen örökre eltűnik ez a játék

|

A végéhez közeledik a Hood: Outlaws & Legends pályafutása.

Hirdetés

Már 2021 tavaszán is annyira telített volt a multiplayer játékok piaca, hogy egy jó ötlet önmagában kevés volt a sikerhez, a megvalósításnak is élvezetesnek kellett lennie. Ezen a banánhéjon csúszott el a Sumo Newcastle alkotása, a Hood: Outlaws & Legends, amelyben rivalizáló tolvajbandákba tömörült játékosok igyekeztek elhappolni a kincset egymás orra elől, miközben arra is vigyázniuk kellett, hogy ne jussanak a nottinghami seriff és pribékjei kezére.

A koncepció érdekes volt ugyan, de a játék élvezeti értékéből sokat elvettek egyensúlyi- és szerverproblémák, így nem csoda, hogy az egyidejű játékosszám, amely sosem fenyegette a Steam csúcstartóit (11 536 fő volt a rekord), gyors apadásnak indult. Ennek ellenére egészen sokáig kitartott a Focus Entertainment által felkarolt, Battle Pass-rendszerben bővítgetett PvPvE játék.

Hirdetés

Csak most hozták meg azt a döntést a fejlesztők - kétségkívül a kiadóval egyetértésben -, hogy leállítják a Hood: Outlaws & Legends szervereit. Erre 2025. február 18-án kerül sor, onnantól nem lehet többé hozzáférni sem az alapjáték, sem a DLC-k tartalmaihoz. Érdekes módon a bejelentést nem követi azonnal az értékesítés elállítása, egészen október 16-áig forgalomban marad mind a digitális, mind a dobozos verzió, de szó sincs arról, hogy a még jól lehúznak pár palimadarat búcsúzóul, mivel az említett időpontig mindenki visszakérheti a pénzét, aki szeptember 9-e után vette meg a játékot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)