Hirdetés

UFC - kedden jön a demó

|

Nem kell a megjelenésig várnunk, hogy kipróbáljuk az év egyik legígéretesebb verekedős játékát. Harmadikán irány a ketrec.

Hirdetés

UFC megjelenéséig már csak 3 hét van hátra, az EA pedig egyre több infót szivárogtat ki a ketrecharcos játékból. Azt már tudjuk, hogy az Xbox One konzoloknak sem jelent problémát a 1080p, az előrendelők pedig Bruce Lee-t is megkapják választható karakternek.

A június 20-i megjelenésig még bőven van időnk, a készítők azonban nem szeretnék, ha addig unatkoznánk, úgyhogy érkezik is a demó, ráadásul nem is akármilyen. Az EA twitteren tett közzé egy képet, amelyen a tavalyi év egyik legizgalmasabb UFC meccsének két résztvevője, Jon Jones és Alexander Gustafsson található, no meg egy "a visszavágó most kezdődik" felirat.

 

Valószínűsíthető, hogy a demóban csak kettejüket próbálhatjuk majd ki, panaszkodni azonban nincs okunk, hiszen mindketten technikás, pörgős harcosok, így akcióban biztosan nem lesz hiány. A végleges verzió több mint 100 harcost tartalmaz, így kedvünkre válogathatunk majd.

Nektek hogy tetszik a UFC?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)