Hirdetés

Ezért nem rúgták ki még soha Homer Simpsont

|

Végre kiderült, miért tarthatta meg állását annyi éven át Homer Simpson.

Hirdetés

A most épp 35 évfordulóját ünneplő A Simpson család rajzfilmsorozat legújabb, Shoddy Heat című epizódban egy érdekes csavart kapunk a Homer Simpson munkavállalásával kapcsolatos régi vicchez. Az epizód során ugyanis kiderül, hogy Mr. Burns titkos megállapodást kötött Abe Simpsonnal, hogy Homer mindig munkához jusson, függetlenül attól, mennyire teljesít rosszul.

Ez a magyarázat végre-valahára tényleg logikus indoklást ad arra, hogy Homer miért maradhatott annyi éven át a munkahelyén, holott számos alkalommal kirúgták és az évadok során számos karrierváltáson átesett, valahogy mégis újra az erőműnél kötött ki - eddig megmagyarázatlan okból.

Hirdetés

Az epizódban Abe, aki az 1980-as években detektívként dolgozott, Billy O'Donnel-lel társul, hogy vizsgálódjon Mr. Burns után. Amikor O'Donnell eltűnik, Abe szembesíti Burnst, aki azt sugallja, hogy ha Abe leáll a partnerének keresésével, garantálja Homernek a munkát az erőműnél. A jelek szerint végül aztán így is lett. 

Bár Homer számos hibát vétett ("742 alkalommal", ahogyan Burns mondja) biztos lehet abban, hogy sosem fogják véglegesen kirúgni. Mr. Burns ugyan olykor simán elfelejtheti Homer nevét, de Abe-bel kötött régi megállapodása sosem megy ki a fejéből.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)