Hirdetés

Egy új cím bejelentésére készül a Telltale Games

|

Újabb projektbe vágja a fejszéjét a már így is rengeteg játékkal egyensúlyozó Telltale Games, ám a titokzatos címet nem ők fejlesztik, "csak" kiadják.

Hirdetés

Bár a játékosok már az epizodikus Batman részleteire, valamint a The Walking Dead harmadik évadára kíváncsiak, a csapat mégis valami újdonság bejelentésére készül. Olyanra, amilyen még nem volt, ugyanis ezúttal nem fejlesztőként egyengetik a projektet. 

A rejtélyes játékról jelen pillanatban annyit tud az internet világa, hogy egy idén érkező túlélő-horror lesz, ám a Telltale Games ezúttal nem fejlesztőként vesz részt a projektben. Ezt a feladatot egy másik, egyelőre ismeretlen csapatra bízták, ők kiadóként lépnek fel a Telltale Publishing képében, viszont a bejelentésre váró cím jelentősen eltér majd attól, amit eddig megszoktunk a stúdiótól. 

A Telltale kiadói ága Twitteren megosztott két üzenetet is a titokzatos projekttel kapcsolatban: az egyiken arról érdeklődnek, hogy "volt-e már rémálmunk", míg a másik befejezi a kérdést azzal, hogy "ami soha nem ért véget": 

Valószínűleg már ma megkapjuk a bejelentést, szóval nézzetek vissza sűrűn a GSO főoldalára, hiszen mindenről azonnal beszámolunk majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)