Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép, hó mentes napot mindenkinek! Bármennyire is szeretném, hogy végetérjen a fehér, odafenn valaki pont az ellenkezőjéért gyúr. Még mindig azt mondom, hogy így legalább még több idő marad játszani, és a meleg otthonunkban punnyadni :) Mi várható mára? Nos, nehéz lenne megmondani. A reggeli mellé mindjárt tálalok némi mozgóképet, aztán majd meglátjuk mi lesz...

Három sün megy az erdőben, eltévednek. Nagyon fáznak. Arra jár egy tündér és azt mondja: - Teljesítem három kiváságotokat , mivel hárman vagytok, mindegyikötöknek egyet. Az első azt kéri a tündértől, hogy juttassa haza. A második is azt kéri: - Nagyon fázom, juttass haza. A harmadik azt mondja: - Nagyon fázom, egyedül vagyok, bárcsak itt lennének a testvéreim!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)