Hirdetés

Sok minden változik a Horizon Zero Dawn Remasteredben az alapjátékhoz képest

|

A fejlesztők részletezték, hogyan tették jobbá az egyébként is kiváló alapjátékot a PC-k és PS5-ök extra erejét kihasználva.

Hirdetés

2017-ben jelent meg a PlayStation 4 egyik legsikeresebb játéka, a Horizon Zero Dawn - még csak hét év telt el bemutatkozása óta, így sokan vitatják, szükség volt-e már most a remasterre. A Guerrilla szerencsére tesz azért, hogy bizonyítsa a létjogosultságát: részletes blogposztban számoltak be az újításokról.

Az alapjátékkal rendelkezők számára 3000 Ft-ért kiváltható új változat nem csak szimplán szebb lesz, hanem életszerűbb is. Sokat dolgoztak a növényzeten, így a látványtervekhez és a Forbidden Westhez is közelebb tudták hozni például az esőerdők részletességét, valósághűségét. Emellett a falvakban, városokban az extra memóriának köszönhetően sokkal több NPC jelenhet meg, akik nem csak bóklásznak, hanem élik az életüket, libákat etetnek vagy üldögélnek egy padon, ami korábban még nem volt ott.

Hirdetés

A talajtextúrákat, ahol tudták, a Forbidden Westben látott megfelelőjükre cserélték, ahol meg ez nem volt kielégítő, ott újrarajzolták őket. A hó és a homok deformálódik, az épületek realisztikusabbak, az azokat alkotó téglák, kövek kiemelkednek.

És tényleg nem csak a látvány javult: több mint 10 órányi extra mozgást és szinkront rögzítettek a karakterekhez, frissítették a mozgásanimációkat, a bevilágítást és a kamerát. Akit mindez részletesebben érdekel, a fenti linken olvashat többet (angolul).

A Horizon Zero Dawn Remastered október 31-én jelenik meg PC-re és PS5-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)