Hirdetés

Erről maradtál le, ha nem nézted az Xbox Partner Preview-t

|

Számos külsős fejlesztő játékairól szólt az Xbox októberi bemutatója.

Hirdetés

Erős hónapok állnak az Xbox előtt, ugyanis a Diablo IV: Vessel of Hatred után hamarosan érkezik a Call of Duty: Black Ops 6, aztán még a Microsoft Flight Simulator 2024 is, decemberben pedig befut az Indiana Jones and the Great Circle. Mindeközben persze nem csak az Xbox Game Studios dolgozik, hanem például a GSC Game World is, ami a S.T.A.L.K.E.R. 2-vel próbál minket lenyűgözni, mely a megjelenés napjától benne lesz a Game Passban.

A mai előadás a külsős fejlesztők projektjeiről szólt, nagyjából 25 percen keresztül láthattuk-hallhattuk, mivel szolgálnak a kiemelt partnerek. Alább jól átlátható módon foglaltuk ezt össze nektek.

Hirdetés

A linkek szokás szerint trailerekhez vezetnek, kattintsátok le őket, ha bármi felkelti az érdeklődéseteket.

  • A műsor, mint az várható volt, az Alan Wake 2 Lake House DLC-jével indult, ami félelmetes lesz, még inkább, mint az alapjáték. Október 22-én érkezik, és ahogy az előzőt, úgy ezt is csak a Deluxe Edition vagy az ennek tartalmait kínáló kiegészítő megvásárlásával játszhatjuk.
  • Csak pár nap telt el azóta, hogy a Bloober Team kiadta legutóbbi projektjét, a Silent Hill 2-t (amiből az xboxosok sajnos kimaradtak), most bejelentették a következőt: nem meglepő módon akció-horror lesz a Cronos: The New Dawn is, amiben jövőre merülhetünk el PC-n és Xboxon egyaránt.
  • A Double Eleven különleges, a laser tagezést idéző árkád shootere lesz a Blindfire, ami mától játszható korai hozzáféréssel PC-n és konzolon. Különlegessége, hogy csak neonfényes tereptárgyakat látunk, világítás nincs sok.
  • A februárban érkező következő Yakuza játék, a Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii is kapott egy előzetest. Még mindig csodálatos már maga az ötlet is.
  • Egyre többet láthatunk a Mouse: P.I. for Hire-ből, a régi Disney rajzfilmeket idéző, fantasztikus nyomozós FPS-ből, ami 2025-ben jelenik meg.
  • Jön kooperatívan is játszható tengeri kaland, a Subnautica 2, eleinte korai hozzáféréssel, de PC-re és konzolra egyaránt.
  • Az év egyik nagy indie meglepetése volt az Animal Well - ez mától végre Xboxon is kipróbálható. 
  • Az Xbox a Nintendo és a Sony mellett nem nagyon tud érvényesülni a japán piacon, de azért próbálkozik: ennek bizonyítéka az Edens Zero is, ami 2025-ben jelenik meg PC-re és Xboxra. A Konami adja ki; jó látni, hogy ismét komolyan foglalkozik AAA játékokkal a kiadó.
  • Összetett, ötletes és kreatív akciójáték lesz az Eternal Strands, amiben óriási bossok végtagjait is lefagyaszthatjuk vagy leszedhetjük. 2025-ben félkészen adják ki előbb.
  • Középkori-fantasy kaszabolást ígér a Mistfall Hunter, szörnyekkel és mágiával, PC-n és Xboxon. A soulslike-ok és a kimenekítős játékok jellegzetességeit vegyíti.
  • Kellemes hangulatú biciklis játék lesz a Wheel World, amiben a bringát teljesen átalakíthatjuk, és szabadon is mászkálhatunk a versenyek mellett. 2025 elején jöhet.
  • Mivel kevés volt a horror, íme még egy: a többszörös díjnyertes Phasmophobia Xboxra október 29-én jelenik meg.
  • Ezt kompenzálandó egy érzelmes játék, a The Legend of Baboo következett, amiben egy fiú a kutyája hátán lovagolva kalandozik a világban, felvéve a harcot a romlással és gonoszsággal. Jövőre jön.
  • Teljesen bizalomgerjesztő egy olyan játék, amiben felakasztott emberek sorai között sétál egy barátságtalan alak. Persze valami kaszabolós, mágikus soulslike-ról van szó, tele ocsmány szörnyetegekkel; a Wuchang: Fallen Feathersre keressen rá, aki többet akar tudni. Ez történetesen egyébként a Game Passba is bekerül.
  • A Remedy nem csak az Alan Wake 2 DLC-jével készült a showra: bemutatkozott multis hentelős arena shooter FPS-ük, az FBC: Firebreak, ami 2025-ben jön PC-re és Xboxra, a Game Passra is.

A műsort alább nézhetitek vissza:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)