Hirdetés

Kár lenne a Killzone visszatérésére számítani, a Guerrilla végleg végzett a franchise-zal

|

A Shadow Fall után szándékosan váltottak át valami teljesen másra, és mivel a Horizon sorozat hasít, nem kívánnak visszanézni.

Hirdetés

Korábbi PlayStation-generációk erős szériája volt a Killzone, ami 2004. és 2013. között három számozott résszel, a PS4 egyik első játékaként megjelent Shadow Fallal, valamint a PSP-s Liberationnel és PS Vitás Mercenaryvel bővült, aztán teljesen elhalálozott. A Shadow Fall nem lett különösebben jó, de már a Guerrilla is érezte, hogy valami újba kell vágnia.

"Az egész stúdiónak szüksége volt frissítésre. Tudatos döntésként csináltuk meg a Killzone ellentétét." - nyilatkozta Roy Postma művészeti vezető a The Washington Postnak. A komor, sötét FPS-ek után valóban teljesen más irányt képviseltek a színes, kalandos TPS-ek, a LEGO Horizon Adventures meg pláne távol áll a csapat első projektjeitől.

Hirdetés

"Úgy gondolom, hogy a témákhoz, amiket ez a történet és a karakterek képviselnek, minden korosztály és ember tud kapcsolódni."

A csapat nem unatkozik: október 31-én jelenik meg a Horizon Zero Dawn Remastered, majd két héttel később, november 14-én érkezik a LEGO Horizon Adventures, amit volt alkalmunk kipróbálni, alább meghallgathatjátok tapasztalatainkat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)