Hirdetés

Az XDefiant továbbra is tarol, lenyűgöző számokat hoz a Ubisoft lövöldéje

|

Az ingyenesen játszható FPS néhány hét alatt több millió játékost állított hadba.

Hirdetés

Az első pár hét után háttérbe szorult az XDefiant, így sokan azt hitték, hogy a nagy kezdeti fellendülés véget ért, és az FPS népszerűsége lejtmenetbe indult.

Most maga Yves Guillemot, a Ubisoft fejese cáfolta ezt meg: a Ubisoft saját Call of Dutyja még mindig pörög, és hatalmas érdeklődést generált. A kiadó oldalán felbukkant poszt szerint mostanra több mint 11 millióan töltötték le és próbálták ki az XDefiantet.

Hirdetés

"Rengeteg munka van még vele, de nagyon rövid idő alatt bevonzott 11 millió játékost. Ez a szám pedig folyamatosan növekedni fog, ahogy a csapat szállítja az első szezon tartalmait."

A Ubisofttól nem idegen, hogy sorra kukázza a mobilos projekteket, kaszálja el az ingyenesen játszható címeket, és akaszt nevetséges címkéket a félkész játékaira, de láthatóan nem mond le mindenről azonnal.

Ha valami tényleg sikeres, annak jár az elismerés: az XDefiant valóban jó élményt kínál az online FPS-ek legnépszerűbb elemeinek keresztezéseivel. Nem fogja évekig fenntartani a nyitás lendületét, de meglepődnénk, ha egyhamar földbe állna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)