Hirdetés

Screenshot Quiz - játékot screenshotjáról

|

Kellemes esti kikapcsolódáshoz mindenképp érdemes letölteni a magyar fejlesztésű, igen igéretes alkalmazást, melyben ismert játékokat kell felismerni egy belőlük lopott kép alapján.

Hirdetés

Az iOS alkalmazásboltja, az App Store tele van jobbnál jobb, az alkalmi felhasználóknak szóló applikációkkal, melyek egy jelképes összegért cserébe órákon keresztül szórakoztatják azt, aki vásárlásra adja a fejét.

Hamar a toplisták élere szökhet az ingyenes verzióval is rendelkező Screenshot Quiz, melyben PC-s és konzolos, klasszikus és mobilos játékokat, valamint videojáték-karaktereket kell felismernünk az azokat ábrázoló képek alapján. Ha valamelyik esetleg nem sikerülne, bevonhatjuk barátainkat is a Facebookot használva. Már majdhogynem next-gen. Ha esetleg minden feladványt megfejtettetek, küzdhettek az achievementekért is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)