Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Mit gondoltok, mivel tölti a szerkesztőség az ősz első hétvégéjét?

Hirdetés

Nem is volt ez olyan nehéz, ugye? A helyes megfejtők elégedetten dőlhetnek hátra. Aki pedig csillámpónik simogatására tippelt, legyen kedves a sarokba fáradni és térdeit az előre kikészített szárított kukoricára helyezni. Mert megérdemli.

HP - Nem én tesztelem, de a Forza Motorsport 6 pörög éppen nálam, sajnos az embargó miatt nem mondhatok semmit róla nektek. Mostanában sokat mosolygok amúgy, és nagyon élvezem, ha van időm játszani.

Mocsy - 20 óra környékén járok a Mad Max-ben és nagyon az az érzésem, hogy egész hétvégén egy jobb élet reményében fogok tevékenykedni a pusztaságban. Eddig nagyon bejön ez az apokaliptikus világ, bár van azért bőven furcsaság. A Street Rod óta nem szereltem ennyit autót.

Nightwolf - Szeretnék még pár öcsit megszerezni a Guild Wars 2-ben, mielőtt a kiegészítővel érkező feladatok a vállamra nehezednének. Komoly dolgok ezek, még a jegeskávém is felmelegedett és a barackos gumicukorkészletem is már az utolsókat rúgja.

Somi - A rossz idő betett a horgászásnak így kénytelen vagyok itthon újra kicsit nekilátni a Dishonored-nak. Valahogy megjött a kedvem, jó lesz ez amíg kijön a második rész.

Sophiaso - Ezen a hétvégén valamelyik Steam könyvtáramban csücsülő, régóta vágyott indie játékot akarom kipróbálni. Szerintem a To The Moon lesz az. 

Csirke - Mivel a hétvégén ingyenesen kipróbálható az Evolve, a béta óta először visszatérek majd egy kicsit szörnyeket hajkurászni. Aztán ki tudja, lehetséges a végén még annyira megkedvelem, hogy esetleg be is ruházok a játékra. 

Chava - Hongkong utcáit rovom zsoldosaimmal, hogy beleköpjek pár megavállalat levesébe. Természetesen csőre töltve hordom az Ares Predatort, hogy a szeme közé eresszek egy golyót bárkinek, aki úgy merészel rám nézni, hogy az nem tetszik. És persze mindeközben azon lamentálok, hogy vajon mit lehetne kihozni a Shadowrun univerzumból, ha nem minimálköltségvetésből dolgoznának a készítők.

Tonight - Nem is tudom már, hogy mióta várom a következő MGS játékot, de szeptember elsején végre megtörtént a csoda és megjelent a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Azonnal nekiláttam és azóta is nehezen tudom csak letenni ezt a gigantikus méretű játékot, szóval valószínűleg a hétvégén is ez lesz a program. Emellett végre az erősítőm is hazakerült, szóval a szomszédok nagyon fognak örülni a kiváló gitárjátékomnak.

- A hétvége hosszához képest kicsit felelőtlenül ígérgettem azt illetően, hogy kivel mi mindent fogok játszani, de igyekszem állni a szavam, ami némi Diablo III mellett azt is jelenti, hogy ismét megpróbálok rendszeresen lenyomni pár kört a League of Legendsben. És nem feedelni, lehetőleg...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)