Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Szeretnéd tudni, hogy dolgozza fel a szerkesztőség az E3 fáradalmait? Csak egy kattintásnyira vagy a választól.

Hirdetés

Szép és jó az E3, de úgy vélem az online-os kollégák most leginkább annak örülnek, hogy véget ért és végre kialudhatják magukat.

Mocsy - Családi programokkal zsúfolt hétvége elé nézek, ezért a World of Warcraft Garrison szépítés mellett nem igazán tervezek semmi komoly dolgot. Nyakunkon a 6.2-es patch, így készen kell állnom az Iron Horde elleni végső támadásra.

HP - A "van már olyan erős PC-m, hogy régi RTS-eket játszhassak" program keretében most a Company of Heroes van soron. Imádom.

Paca - Mivel édesanyámék hirtelen felindulásból úgy döntöttek, körbekerékpározzák a Balatont, én most kutyaszitterkedem egész hétvégén. Ha a jószág hagy játszani, valószínűleg Hotline Miamizok, majdnem végigvittem egyhuzamban (másodszorra), úgyhogy csak befejezném, hogy nekiláthassak a 2-nek.

BZ - Most igazából semmilyen nagy újdonságba nem kezdek bele, legalábbis virtuálisan. A szokásos "mi történt Rustban" kukkolás mellett leginkább a szombat délutántól vasárnap hajnalig tartó társasjáték-partit várom, ahol egyrészt Arkham Horror került elő (erről már néhány hónapja osztottam videót az ezzeljátszunkhétvégénben), aztán "levezetésként" még néhány, egyenként 2-3 órás Settlers of Catan + Lovagok + Tenger kieges monster boardot is végigtolunk. A linkelt videón eléggé kezdők nyomják, ugyanis nálunk már dupla ekkora a játéktér.

Kaci - Közvetlenül a GameStar tábor előtt kerül megrendezésre az éve LAN party, ami nálunk a haverokkal hagyomány, és mivel FPS játékokkal (nem számolva az Evolve-ot) legutóbb a tavalyi LAN-on játszottam, itt az ideje, hogy elkezdjek egy kicsit visszarázódni. Idén már megpróbálunk egy kicsit elszakadni a rongyosra játszott Dota 2 - CoD 2 vonaltól, be is ruháztunk az Insurgency-re, úgyhogy a hétvégén mindenképp ezt fogom pörgetni.

Somi - A szombatom lázas sütés főzésben fog telni, de azért ha készen leszek a lasagnával, ígérem csak a ti kedvetekért játszom kicsit, mondjuk ismételten megpróbálom elérni az 1 millió pontot a Batman: Arkham Cityben a Joker's Carnivale kihívásban. A 900 000 már megvolt. -.-

- Mivel a múlt heti Project CARS frissítéssel bekerült egy olyan bug, ami miatt ideiglenesen nem tudom folytatni a karrieremet, valami mást keresek, amíg a Slightly Madre várok, hogy kijavítsa a kerékcseréket ellehetetlenítő hibát. Ha lesz rá időm, akkor belekezdek végre az Ori and the Blind Forestbe, de ha mást nem, egy kis Heroes of the Storm (majdnem) mindig belefér.

Hunter - Végre tudtam aludni egy tisztességeset (valaki tud olyan teknősnevelési módszert, amivel elérhetem, hogy az állat ne csináljon folyton szökőkutat a porlasztójából?), úgyhogy a hétvégén megcélzom a League of Legends soloq-t. Cél gold mindkét accounton, de akkor sem fogok megsértődni, ha kicsit feljebb megyek. Ha lesz elég lelkierőm, még talán a streamet is bekapcsolom, hogy közönség előtt veressem laposra magam. Tudjátok, csak a móka kedvéért. (A teknősös kérdés real, valaki, halp?)

Tonight - Az E3 fáradalmai után mindenképpen rám fér egy kis pihenés, amire a hétvégén már talán lesz is lehetőségem. Szombaton egy rokonom legelső (!!!) szülinapján van jelenésem, vasárnap pedig valószínűleg az E3-as traileren felbuzdulva megint játszom egy kicsit a Dishonored első részével, ami továbbra is zseniális.

Szada - The Witcher 3: Wild Hunt minden szabad percben és még egy jó darabig így is lesz.

Chava - Sok időm nem lesz játékra, ezért pihentetem is egy kicsit a Falloutot - képtelen vagyok RPG-vel foglalkozni, ha nincs rá egyhuzamban legalább két-három órám. Talán majd a Halo 4: Spartan Ops-ba bekukkantok egy menet erejéig.

daev - Annyira megörültem, hogy végre bejelentették az Armikrog megjelenési dátumát, hogy úgy döntöttem felimádkozom a gépemre a The Neverhoodot. Sajnos ehhez fel kell pakolnom a régi Windows XP-met is, illetve valahonnan szereznem kell egy optikai meghajtót. 

Ennyit rólunk, most ti jöttök. Mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)