Hirdetés

Tényleg a Venom: Az utolsó menetben bújik Tom Hardy utoljára a karakter bőrébe, vagy visszatér még?

|

A multiverzumnak hála lenne még jövője a karakternek, de mit gondol minderről maga Tom Hardy?

Hirdetés

A Venom: Az utolsó menet című film lesz a Venom trilógia utolsó darabja, melyben nyilván Tom Hardy is visszatér Venom szerepében. A történet középpontjában értelemszerűen ismét Eddie Brock és Venom állnak, akik mindkét világukból üldöztetve menekülni kényszerülnek. Ahogy a feszültség fokozódik, a hivatalos szinopszis szerint Eddie és Venom egy kényszerű és pusztító döntést hoznak, amely végérvényesen lezárja közös kalandjukat.

Ez egy különleges alkalom lesz a rajongók számára, mivel úgy tűnik, ez tényleg az utolsó kör, amikor Tom Hardy és a szimbióta párosa egyesül a nagyvásznon. Hardy egyértelműen kijelentette a trailer megosztásakor, hogy ez lesz az utolsó közös szereplése a "nagyfiúval". Az az érzés, hogy ez a film valóban lezárja a történetet, erősen jelen van a marketingben is, például a "Til Death Do They Part" (halálukig együtt) című tagline használatával erősítenek rá erre az illetékesek.

Hirdetés

Sokan arra számítottak, hogy Venom története valamilyen formában összefonódik majd a Bosszúállók: Titkos háborúk eseményeivel, és így a Marvel Moziverzummal, ám Tom Hardy nyilatkozataiból úgy tűnik, hogy ez nem fog megtörténni, legalábbis az ő karakterével biztosan nem. Mindazonáltal nem zárható ki teljesen a lehetőség, hogy a jövőben egy új Venom jelenik meg, mivel a Pókember: Nincs hazaút című filmben egy "darabka" Venom hátramaradt az MCU-ban. Ez lehetőséget adhat arra, hogy egy másik Venom váljon Pókember egyik ellenségévé a Marvel saját filmes világában.

Tom Hardy az Instagramon köszönte meg a közös élményeket (az alábbi poszthoz fűzött kommentjében egészen pontosan), hozzátéve, hogy fantasztikus hét év áll mögötte a Venom-szériával, és ez az utolsó közös szereplésük "egy nagy robbanással" zárja a kalandot.

A Venom: Az utolsó menet promóciója tehát egyértelműen arra gyúr rá, hogy ez az utolsó fejezet Venom és Eddie történetében, és a rajongók számára kihagyhatatlan lehetőség lesz, hogy elköszönjenek a karaktertől és Hardy alakításától. A filmet Kelly Marcel rendezte, a premier hivatalos magyar időpontja 2024. október 24.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)