Hirdetés

Sorozat készülhet a Netflixre a Büszkeség és balítéletből

|

Jane Austen regényének újabb feldolgozását egyelőre még fejlesztik.

Hirdetés

Látva A Bridgerton család sikerét, nem meglepő, hogy akar még valami hasonlót a Netflix. A Büszkeség és balítélet megfelelő alapanyag lehet, és nem ez volna az első olyan adaptáció, ami Jane Austen munkája alapján készül a streaming szolgáltató alkotói részlegén, hiszen 2022-ben adaptálták a Meggyőző érveket Dakota Johnson főszereplésével.

A széria megírásához Dolly Aldertont kérték fel, de hogy a főbb szerepekre kiket néztek ki, vagy kik látnak el további feladatokat, még nem közölték. Egyelőre elkezdték fejleszteni, aztán majd eldől, zöld utat kaphat-e egyáltalán.

Hirdetés

A Büszkeség és balítéletből számos alkalommal készült már valamilyen feldolgozás, legtöbben talán a Colin Firth-ös minisorozatot vagy Keira Knightley 2005-ös filmjét ismerik. Mindeközben a BBC egy olyan spin-off sorozaton dolgozik, aminek középpontjában Elizabeth Bennet testvére, Mary áll.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)