Hirdetés

Készül a Shrek 5, sőt, saját filmet kap Szamár is

|

Ismét két váratlan vendég jön várral szemben.

Hirdetés

2001-ben, mintegy 23 évvel ezelőtt ajándékozott meg minket a Dreamworks az első Shrek filmmel, amit aztán még három film és két Csizmás Kandúr spin-off követett. Mindegyik egész jó pénzt hozott, így érthető, hogy nem hagyják a franchise-t feledésbe merülni.

Ezt azonban nem a Dreamworks, hanem Szamár eredeti hangját adó Eddy Murphy jelentette be a Collidernek adott interjújában. Utoljára egy évvel ezelőtt hallottuk azt az Illumination ügyvezetőjétől, Chris Meledrandritól, hogy folynak a tárgyalások, de Murphy most már arról beszélt, hogy hónapokkal ezelőtt elkezdődtek a munkálatok, és még idén befejezik a projektet.

Hirdetés

Mi több, a Shrek 5 mellett készül egy másik film is, amiben Szamáré a főszerep, ez várhatóan később lesz látható. Murphy úgy tippeli, 2024-ben jön a folytatás, és utána térhetnek rá a spin-offra.

Egyelőre kérdéses, hogy Mike Myers (Shrek) és Cameron Diaz (Fiona) is visszatérnek-e, vagy hogy Antonio Banderas hajlandó-e ismét Csizmásként szerepelni - utóbbira jó eséllyel igen a válasz, hiszen Az utolsó kívánság 2022-ben került mozikba.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)